reklamı kapat

POPÜLER

1040 beygirlik vahşi yıldız: Hyundai Santa Fe

Hyundai, Rockstar Performans Garage ekibi ile birlikte önümüzdeki ay düzenlecek olan ve özel tasarım otomobillerin yer aldığı SEMA organizasyonu için Santa Fe‘yi yepyeni bir forma kavuşturdu. Organizasyona özel tasarlanan Santa Fe’nin gönüşü kadar güç değerleri de bir hayli vahşi.

1-4 Kasım tarihleri arasında Las Vegas‘ta düzenlenecek olan bu yılki SEMA (Specialty Equipment Market Association) organizasyonu her yıl olduğu gibi birbirinden farklı üreticilerin özel modellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında farklı üreticilerin birçok farklı modellerinin performans ve tasarım geliştirmeleri yapılmış hali sahne alacak. SEMA’ya özel olarak geliştirilen Hyundai Santa Fe, Rockstar Performance Garage ekibinin yaptığı geliştirmeler ile bambaşka bir kimliğe büründü.

3.3 litre‘lik V6 motor üzerine yapılan modifikasyon ile bu SUV inanılmaz değerlere ulaşıyor. Motora eklenen AEM soğuk hava filtresi, Mishimoto soğutma sistemi ve nitro enjeksiyonu ile Rockstar Santa Fe tam 1040 beygirlik bir güç değerine sahip. Kaputun altında yapılan geliştirmeleri süspansiyon tarafındakiler takip ediyor. Zorlu arazi koşulları için yeniden tasarlanan süspansiyon sistemi Santa Fe’yi her türlü zemin hiç hazır hale getiriyor. Rockstar Performance’ın geliştirdiği Santa Fe’de 35 inç büyüklüğündeki lastik takımını 17 inç‘lik jantlar tamamlıyor. Aracın tampon takımı da tamamen off-road koşullarında kolaylık sağlaması için yeniden tasarlanan kısımlar arasında yer alıyor. Rockstar Hyundai Santa Fe’nin iç ksıımlarında ise deri tasarım hatları ile birlikte Kicker ses sistemine yer veriliyor. Rockstar Hyundai Santa Fe’nin, önümüzdeki ay düzenlenecek olan SEMA organizasyonunda en çok ilgi gören modeller arasında yer alacağına hiç şüphe yok.