reklamı kapat

POPÜLER

Techrules (Cenevre 2016)

Techrules (Cenevre 2016)

2000 kilometrelik menzil değeri vadeden Techrules, süper otomobiliyle ortalığı karıştıracak

 - Güncelleme: 08 Mart 2017 09:28

Çin merkezli yeni bir firma olan Techrules, geçtiğimiz yıl konsept modelleriyle yer aldığı Cenevre’de bu yıl üretime hazır ilk modeliyle karşımıza çıkacak.

Otomobil dünyasında uzak doğu merkezli üreticilerin özellikle elektrikli otomobillerin yaygınlaşmasıyla birlikte daha aktif bir girişim süreci içerisinde olduğunu görüyoruz. Japon ve Kore merkezli üreticilerin yanı sıra Çin’den de sektöre dahil olan markalar, otomobillerin geleceğinde kendilerine yer açmak adına önemli bir çalışma süreci yürütüyor. Aslında bu süreç yeni üreticiler için büyük bir şans ve geçiş sürecini iyi değerlendirenler kesinlikle bekledikleri ilgiyi görecek. Bahsettiğimiz bu markalardan birisi de Techrules.

Çin merkezli otomobil Ar-Ge şirketi olan Techrules geçtiğimiz yılki Cenevre Otomobil Fuarı‘nda kendine has bir elektrik teknolojisi olan TREV (Turbine-Recharging Electric Vehicle) altyapısına sahip AT96 ve GT96 konseptleriyle kullanıcılarla buluşmuştu. Fuarda geliştirilen bu sistem sayesinde 2000 kilometrelik menzil değerini sunabilecek bir otomobil geliştirme sürecinde olduklarını belirten Techrules’in sistemi aslında basit mantıkta araç ilerledikçe bataryaların şarj edilebildiği bir yapı.

İşte bu altyapının son ve gelişmiş haliyle bu yılki fuarda boy gösterecek olan Techrules, artık süper otomobilinin üretime hazır versiyonunu Cenevre Otomobil Fuarı 2017 kapsamında kullanıcılarla buluşturacak. Fuar öncesi otomobille ilgili ilk resmi görseli de paylaşan ekip ilk bilgileri de vermeyi ihmal etmedi. Motor sporlarında kullanılmak üzere geliştirilen modeller üzerinde yaptığı çalışmalarla bilinen Torino merkezli marka L.M Gianetti otomobilin şasi geliştirmesini üstlendi ve geliştirme sürecinde en yüksek kalitede parçalar tercih edildi. Altyapısıyla birlikte oldukça keskin tasarımıyla adeta bir uzay aracını andıran aracın kokpiti de savaş uçaklarına benzer bir yapıda geliştirilmiş. Techrules, İtalyan altyapı ekibi ve teknolojisiyle Cenevre’de geleceğin süper otomobilinin nasıl olacağını ve markanın bakış açısının bu yönde nasıl bir formda olduğunu gösterecek. Cenevre Otomobil Fuarı’yla ilgili tüm gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.