reklamı kapat

POPÜLER

2016 Mitsubishi Lancer görücüye çıktı

Orta sınıfın sevilen modeli Mitsubishi Lancer yenilendi. Japon otomobil üreticisinin 2016 model “köpek balığı” yapılan ufak tefek makyajları saymazsak bildiğimiz Lancer görünümünde. Her geçen gün daha “fütüristik” tasarımlar görmeye alıştığımız otomobil dünyasında Mitsubishi çizgisini korumaya devam ediyor.

Ön tampondaki krom kaplı bütünleşik ızgara sistemini ikiye bölerek Lancer’ı daha az asık suratlı hale getiren Mitsubishi, daha büyük sis farları ve sis farlarının etrafını saran LED gündüz aydınlatma farları tercih etmiş. Bunun dışında bildiğimiz Lancer tasarımını bozmayan Mitsubishi, baz modeline daha zengin seçenekler eklemiş. Bunların arasında az önce saydığımız sis farı ve bumerang şeklindeli LED aydınlatma, alüminyum jantlar, ses tanıma sistemi ve otomatik klima kontrol sistemi yer alıyor. Baz model dışındaki tüm modeller dört çekişli gelirken, baz modelde bu opsiyonel olarak sunuluyor.

2016 Lancer’da da 148 beygirlik 2,0 litre ve 168 beygirlik 2,4 litre MIVEC motor bloğu yer alıyor ancak yeni modeller artık sürekli değişken transmisyon sistemiyle (CVT) geliyor. 17.595 dolardan başlayan fiyatlarla satılan 2016 model Lancer’ların çıkış tarihi henüz belli değil.