reklamı kapat

POPÜLER

10. Leonardo DiCaprio

9. Haley Bennett

8. Daisy Ridley

7. Alicia Vikander

6. Gal Gadot

5. Morena Baccarin

4. Tom Hardy

3. Millie Bobby Brown

2. Emilia Clarke

1. Margot Robbie

2016 yılının en beğenilen yıldızları belli oldu

 - Güncelleme: 06 Aralık 2016 19:36

Adım adım 2016‘nın sonlarına doğru yaklaşırken senenin en iyileri ortaya çıkmayı sürdürüyor. Son olarak bu sene yıldızı parlayan ünlü isimler açıklandı.

Bildiğiniz gibi sinema ve televizyon denince akla gelen ilk kaynaklardan biri IMDb oluyor. IMDb’de kullanıcıların oyları ile şekillenen listeler yılın en iyi ve kötülerini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Şimdi de seyircilerin beğenisi ve gösterdiği ilgiye göre 2016’nın yükselişe geçen isimleri netleşti.


leonardo-dicaprio

10. Leonardo DiCaprio

Ünlü oyuncu defalarca aday gösterilmenin ardından bu sene The Revenant ile birlikte Oscar Ödülü’nü evine götürmeyi başardı. Bu yıl ayrıca çevre sorunlarına ilgi çektiği Before the Flood belgeseli izleyici karşısına çıktı. Bu iki yapım onun en popüler oyuncular arasında yer almasını garantilemiş oldu.


haley-bennett

9. Haley Bennett

Bennett 2016’da çıkış yapan oyuncular arasında yer alıyor. Hardcore Henry, The Magnificent Seven ve The Girl on the Train gibi yapımlarda rol alan genç oyuncu yetenekli bir isim olduğunu izleyicilere kanıtlamayı başardı.


daisy-ridley

8. Daisy Ridley

Star Wars serisi ile hayatlarımıza giren genç oyuncu The Force Awakens’te gizemli bir geçmişe sahip Rey karakterine hayat verdi. Filmin dünya genelinde gişe başarısı elde etmesiyle birlikte Daisy Ridley ismi bilinmeyen bir oyuncudan, yıldız bir isme dönüştü.


alicia-vikander

7. Alicia Vikander

Son yılların yükselen ismi 2015’te Ex Machina ve The Danish Girl filmlerindeki performansıyla göz kamaştırdı. Geçtiğimiz sene Oscar Ödülü’nü kucaklamayı da başardı. Bu yıl da Jason Bourne ve The Light Between Oceans ile karşımıza çıktı. Son olarak yeni Tomb Raider filminde Lara Croft’u canlandıracağı açıklandı.


gal-gadot

6. Gal Gadot

Çeşitli eleştirilerin hedefi haline gelen Batman v Superman: Dawn of Justice çizgi roman sevenlerin favorilerinden Wonder Woman’ı da beyaz perdeye taşıdı. Gal Gadot buradaki performansıyla seyircilerin beğenisini toplamayı başardı. Sevilen oyuncu gelecek yıllarda Wonder Woman ve Justice League’de bu sevilen kahramanı canlandırmayı sürdürecek.


morena-baccarin

5. Morena Baccarin

Gotham dizisinde Dr. Leslie Tompkins’e hayat veren oyuncu bu sene sinemada da ilgi uyandıran bir rol kaptı. Yılın en başarılı filmlerinden kabul edilen Deadpool’da Vanessa’ya hayat vermesi onun popüler oyuncular listesinde yükselmesine yardımcı oldu.


tom-hardy

4. Tom Hardy

Geçtiğimiz ödül sezonunda The Revenant ile adından söz ettiren Tom Hardy son olarak Peaky Blinders dizisinde yer aldı. Sinemadaki baştarısı su götürmez olan oyuncu şimdilerde televizyona yönelmiş gibi görünüyor. Yakın zamanda başrolünde yer aldığı Taboo dizisiyle izleyici karşısına çıkacak.


Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/REX/Shutterstock (5754914bq) Millie Bobby Brown 'Stranger Things' Netflix TV series premiere, Los Angeles, USA - 11 Jul 2016

3. Millie Bobby Brown

80’li yılların kült korku filmlerini andıran Stranger Things kısa sürede seyircilerin favorileri arasına girdi. Netflix’te ekrana gelen dizide rol alan Millie Bobby Brown da ufak yaşına rağmen ne kadar yetenekli olduğunu bu sayede kanıtlamış oldu.


emilia-clarke

2. Emilia Clarke

Sevilen oyuncu HBO’nun popüler dizisi Game of Thrones’ta Daenerys Targaryen karakterine hayat vermeyi sürdürüyor. Onun bu başarılı performansı beğeni toplarken, Clarke artık sinema yapımlarında da karşımıza çıkıyor. Genç aktris son olarak Sam Claflin ile birlikte Me Before You filminde rol aldı.


margot-robbie

1. Margot Robbie

Geçtiğimiz sene listede üçüncü olan Margot Robbie bu yıl hızla birinciliğe yükselmeyi başardı. Whiskey Tango Foxtrot ve The Legend of Tarzan gibi filmlerde rol alan oyuncu en çok Suicide Squad ile beğeni topladı. Burada çizgi roman sevenlerin favorilerinden Harley Quinn’i oldukça başarılı bir şekilde canlandırdı. Böylece hem filmin hem de senenin yıldız ismi oldu.