reklamı kapat

POPÜLER

Ariel Ace R 2016

Ariel Ace R 2016

Ariel Ace R 2016

2017 Ariel Ace R yüzünü gösterdi

Ariel, dünyanın üretim rakamı olarak belki de en sınırlı modeli olmaya aday yeni motosikletinin ilk resmi görselini yayınladı.

İngiliz üretici Ariel, İngiltere’nin en büyük motosiklet fuarı olan ve Motorcycle Live organizasyonu öncesi fuarda meraklıları ile buluşturacağı en son modelinin ilk resmi görüntülerini yayınladı. Honda‘nın VFR1200F motorunun görev yapacağı 2017 Ariel Ace Rsınırlı sayıda üretilecek. Ariel’in, Ace R için belirlediği üretim rakamı ise “sınırlı” kelimesinin gelmiş geçmiş en net karşılıklarından birisi olabilir. Ariel Ace dünya çapında sadece 10 adetlik bir üretim rakamına sahip olacak.

Ariel’in özel renk ve tasarım hatlarına sahip olan Ace R’ın iskeletinde alüminyum ve güçlendirilmiş çelik kasası, açık kafes tasarımıyla tüm güzelliğini adeta ortaya seriyor. 1200CC‘lik V formlu motor 173 beygir güç ve 131 nm tork üretiyor. Ariel Ace R, maksimum torkunu ise 8.750 devirde verebiliyor. Ariel, Ace R’ı satın alacak olan şanslı 10 kişiye farklı donanım opsiyonlarını da sunmaktan geri kalmamış. Kullanıcılar dilerlerse Ace R’a dört farklı koltuk, üç farklı benzin deposu, opsiyonel gidon seçenekleri, egzoz, ayak dayama, amortisör ve çeşitli iskelet parçalarından birini seçerek sahip olabilecek. Gelelim Ariel Ace R’ın fiyatına. Tahmin edebileceğimiz üzere sınırlı sayıda olan herşey gibi Ariel Ace R’ın fiyatı da erişilmesi zor bir rakam olacak. Kesin olmamakla beraber Ariel Ace R’ın 20.000 pound gibi bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor. Ariel Ace R, 19-27 Kasım tarihleri arasında Birmingham‘da düzenlenecek olan Motorcycle Live fuarında gün yüzüne çıkacak.