reklamı kapat

POPÜLER

2017 BMW 1 Serisi Sedan’ın kokpiti ortaya çıktı

 - Güncelleme: 02 Kasım 2016 23:20

BMW’nin geçtiğimiz süreçte konsept olarak ortaya çıkardığı ailenin en küçük sedan modeli 1 Serisi Sedan’ın kokpit tasarımının detayları sızdı.

BMW’nin binek segment modelleri arasındaki en küçük hatchback modeli serisi olan 1 Serisi’nin, Temmuz ayında resmiyet kazanmasının ardından günümüzdeki sürece kadar sızıntılar dur durak bilmeden devam ediyordu. İlk olarak sadece Çin’de kullanıcılara sunulacak olan model için BMW’nin Brezilya dahil birkaç daha farklı ülkede modeli sunma planlarıda gün yüzüne çıktı. 1 Serisi Sedan’ın Avrupa sunulup sunulmayacağı hala belirsizliğini korurken modelle alakalı resmi sızıntılar gelmeye devam ediyor.
bmw1seriessedaninteriormain

118i, 120i ve 125i olmak üzere üç farklı sürüm opsiyonuyla satışa sunulması beklenen 1 Serisi Sedan’ın, motor seçeneklerinde 1.5 ve 2.0 litre hacminde motorlarla birlikte sunulması planlanıyor. Önden çekiş altyapısına sahip BMW 1 Serisi Sedan, MINI ailesinde de yer verilen UKL platformu üzerine inşa edilecek. BMW’nin 1 Serisi Sedan’da yer verdiği şanzıman seçenekleriyse 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik olarak çeşitlilik gösteriyor. 2017’nin ilk çeyreğinden itibaren satışına başlanacak olan 1 Serisi Sedan’ın önceden ortaya çıkan dış tasarımına, kokpit ve iç tasarım detaylarıda sonunda eklendi. Sızan görseller ışığında kokpitin BMW 2 Serisi ve X1’in iç tasarım hatlarıyla benzeştiğini söyleyebiliriz. Merkezde konumlandırılan ve yeni serilerde yer alan BMW’nin dokunmatik ekranı ve klasik direksiyon simidi göze çarpan detaylar arasında.