reklamı kapat

POPÜLER

2017 Mercedes E-Serisi’ne lüks dokunuş [Video]

 - Güncelleme: 14 Aralık 2015 14:26

Mercedes-Benz 2017 model E-Serisini Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilemeden önce aracın iç kabin görsellerini paylaştı. S ve C serilerinden izler taşıyan yeni nesil E-Serisinin iç mekanı, teknoloji ve lüksü bir araya getiriyor.

Yan yana duran dijital gösterge paneli ve bilgi eğlence ekranı geniş ekran görüntüsü sunarken, bu ekranların isteğe göre şekillendirilmesi ve fonksiyonel bir şekilde yönetilmesi iç mekana hareket katıyor. Donanım paketlerine göre değişmekle birlikte, en donanımlı versiyonda bulunan 12,3 inçlik ekran 1920 x 720 piksel çözünürlüğünde. Ekranda aynı zamanda Classic, Sport ve Progressive gibi farklı arayüz seçenekleri bulunuyor. Ekran kontrollerini multi fonksiyonel direksiyon simidiyle adeta mouse gibi kolayca yönetmek mümkün.

007-2017-mercedes-e-class-interior-1-1000x562
Orta konsol, gösterge paneli ve kapı eşiklerini saran LED şeritler otomobile ayrı bir hava katıyor. Mercedes bu ambiyans ışıklarına 64 adet renk seçeneği de eklemiş. Çift tonlu döşemeler, yuvarlak hava girişleri, yine donanım seçeneğine göre değişen metal veya ahşap kaplamalar ve Burmester 3D ses sistemi iç mekanı zenginleştiren diğer detaylardan.

2017 model Mercedes E-Serisi, tüm detaylarıyla ocak ayında düzenlenecek olan Detroit Otomobil Fuarı’nda açığa çıkacak.

VİDEO