reklamı kapat

POPÜLER

2017 Mercedes SL-Serisi artık çok daha dinamik [Video]

Geçtiğimiz hafta karanlıklar içinde yüzünü gösteren yeni Mercedes-Benz SL-Serisi, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı. 2017 yılı için makyajlanan roadster, artık daha dinamik ve daha estetik.

Daha büyük ve kalkık LED farlar, daha dinamik bir kaput ve baklava (veya elmas) ızgara tasarımı Mercedes SL’in kavuştuğu yenilikler arasında. Ön kısmın alt bölümü de daha büyük hava girişleri ve bu bölümü çevreleyen krom kaplaması sayesinde daha vurgulu hale gelmiş. Arka kısımda yuvarlak hatlara sahip olan SL, kıpkırmızı LED farları ve çıkıntılı dörtlü egzoz sistemiyle epey dikkat çekici.

İç kısımda farklı renk seçenekleriyle değişen LED ortam ışıklar otomobile ayrı bir hava katarken, bilgi ekranının üzerinde yer alan analog saat opsiyonel sunuluyor. Farklı döşeme seçeneklerinin bulunduğu otomobilin tavanı ise 40 km/s sürate kadar açılıp kapanabiliyor.

Giriş seviyesi modelleri artık çok daha güçlü hale gelen otomobilin SL 400 ve SL 500 modellerinde 9 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak yer alıyor. AMG modellerinde performans artmakla birlikte SL 400’ün 3 litre hacimli turbo beslemeli motoru 365 beygir güç ve 400 Nm tork üretebiliyor. Otomobil 0-100 km/s ivmelenmesini ise 4,9 saniyede tamamlıyor.

VİDEO