reklamı kapat

POPÜLER

2017 model Grand Cherokee ailesine iki yeni üye

 - Güncelleme: 24 Mart 2016 12:03

Jeep’ten Hellcat motorlu Trackhawk bekleyenler, New York otomobil fuarından da eli boş döndü. Jeep onun yerine 2017 Grand Cherokee ailesine eklediği iki yeni modelle ziyaretçilerin karşısına çıktı.

İlk birkaç görsele bakanlara tanıdık gelecektir zira 2017 model Trailhawk’ın görselleri geçtiğimiz hafta görücüye çıkmıştı. Jeep’in arazi odaklı modelinde öne çıkan yenilikler arasında Quadra-Drive II dört tekerlekten çekiş sistemi, yeni havalı süspansiyon sistemi, plaka kaydırmalar, siyah tavan çıkartmaları ve kırmızı çekme kancaları göze çarpıyor. Benim tozla toprakla işim olmaz, daha gösterişli bir şeye ihtiyacım var diyenlerinse hemen aşağıya bakması gerekiyor.

003-jeep-grand-cherokee-summit-2
Trailhawk ile beraber tanıtılan 2017 model Summit ise biraz daha asfalt dostu. 20 inç çapındaki parlak jantları, LED sis farları, ön panjurdaki kromaj detayları ve tamamen Laguna deri kaplı iç mekanı ve Nappa deri kaplı konsoluyla Summit lüks SUV sınıfının yeniden en büyük oyuncularından biri.

3 farklı motor seçeneğiyle gelen her iki modelin standart versiyonlarında Chrysler’in 295 beygir güç üreten 3,6 litre hacimli V6 bloğu bulunuyor. 5,7 litre Hemi V8 ve 3,0 litre EcoDiesel V6 diğer iki seçenek. Yaz aylarından itibaren yollara çıkacak 2017 model Grand Cherokee Trailhawk ve Summit için henüz fiyat bilgileri açıklanmış değil.