reklamı kapat

POPÜLER

2017 model Nissan GT-R NISMO görücüye çıktı

2017 Nissan GT-R‘ın beklenen NISMO versiyonu geldi. Yaklaşık 10 yıldır piyasada olan ve en önemli değişimini bu yıl geçiren GT-R, NISMO versiyonuyla çıtayı iyice yükseltiyor.

Nissan tarafından “şimdiye kadar ürettiğimiz bastırma kuvveti en güçlü otomobil” dediği 2017 Nissan GT-R NISMO, böylece pistlerin yeni gözbebeği olacağını şimdiden hissettiriyor. Yol tutuşu ve aerodinamik yapısı iyice geliştirilen NISMO, bu iyileştirmeleri sağlayan ufak detaylar dışında standart bir GT-R görünümünde. Süperspor, alıştığımız V-motion ızgara tasarımı, karbon fiber malzemeyle güçlendirilen ön tamponu, daha büyük hava girişleri ve genel olarak daha agresif yapısıyla ilk görüşte yine hayranlık uyandıracak özelliklere sahip.

Kaputun altındaki çift turbo beslemeli 3,8 litre V6 motor hala 600 beygir güç ve 650 Nm tork üretmeye devam ediyor. Tıpkı diğer GT-R modelleri gibi dört tekerlekten çekiş sistemi ve 6 ileri çift kavramalı şanzımanla destekleniyor. Performans rakamları ve satış fiyatı henüz açıklanmayan 2017 model Nissan GT-R NISMO, sonbahar aylarından itibaren pistlerin tozunu atmaya başlayacak.