reklamı kapat

POPÜLER

Marc Horning

Albert Hong

Bo Dabi

Dragos Pirvulescu

Enrico Pescantini

Gary Hunter

Gary Peart

Jeff W

Jeff W

Joshua Blouin

Kant Liang

Manish Madhyan

Mario Suares Porras

Matt Porteous

Michael B Rasmussen

Michael B Rasmussen

Richard Walker

Wellington Rodrigues

Rucca yszm Ito

Shanof K

Simon Theberge

Steven Kovacs

Takashi

2017 National Geographic Yılın Doğa Fotoğrafçısı yarışmasından nefes kesen kareler

2017 National Geographic Yılın Doğa Fotoğrafçısı yarışması başvuruları bekliyor. 17 Kasım‘a kadar devam edecek olan başvuru sürecinde kaydedilen fotoğraflar ise şimdiden nefes kesiyor.

National Geographic Yılın Doğa Fotoğrafçısı yarışması için başvurular alınmaya başlandı. Doğanın ve doğaya ait her bir parçanın anlatıldığı fotoğraflarla katılınabilecek olan yarışma dünyanın dört bir yanından amatör ve profesyonel katılımcıların çektiği nefes kesen kareleri bekliyor. 17 Kasım’da Türkiye saati ile 19:00’a kadar devam edecek olan başvurular devam ederken, yarışmaya katılan kareler arasında ise şimdiden fark yaratanlar mevcut. Yarışmacılar vahşi yaşam, manzara, hava ve su altı olmak üzere dört ana kategoride fotoğraflarını gönderebiliyor.

Kant Liang

Manish Madhyan

Mario Suares Porras

Matt Porteous

Michael B Rasmussen

Michael B Rasmussen

Richard Walker

Wellington Rodrigues

Rucca yszm Ito

Shanof K


Yarışmanın genel birincisini 7.500 dolarlık büyük ödül bekliyor. Kazanan kare National Geographic’in gelecek sayısında yayınlanacak ve NatGeo Instagram hesabı üzerinden de paylaşılacak. Her dört kategori için de ayrı ayrı birinciler seçilecek. Bu kategorilerinin birincileri 2.500 dolarlık para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca katılımcıların fotoğrafları arasında, internet kullanıcılarından en çok beğeni alan kare de “Halkın seçimi” ödülüne sahip olacak. National Geographic düzenli olarak katılımcıların karelerini resmi sitesi üzerinden yayınlıyor. Buradan o karelerin tamamına ulaşabilir, haberin üstündeki büyük galeriden sizin için derlediklerimize göz atabilirsiniz.