reklamı kapat

POPÜLER

2017 Porsche Panamera beklenenden erken göründü

Porsche’nin karanlıklar içinden çıkarmaya kıyamadığı Panamera için hesaba katmadığı bir şey vardı; internet. Sır saklamakta hiç de iyi olmayan internet yine rahat durmadı ve yeni Panamera’yı tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

Motor1 isimli internet sitesinin paylaştığı görseller, çözünürlük ve çeşit anlamında tatmin etmese de otomobili net bir şekilde gösteriyor. Halihazırdaki Panamera’nın genel tasarım çizgisinin korunduğu otomobil ufacık detaylarla selefinden ayırılıyor. Fazla kilolarını ve hantal görüntüsünü üzerinden atan otomobil, 718 modellerini andıran ön ve arka far tasarımıyla dikkat çekiyor. Daha önce Porsche’nin yayınladığı görselde arka aydınlatmadaki boşluk dikkatimizi çekmiş, sebebini anlayamadığımız için sinirimizi bozmuştu. Ancak son görsellerde böyle bir şeye rastlamıyoruz. Gösterge ve arka koltukları görünen iç mekanda arka konsoldaki dokunmatik kontrol birimi dikkat çekiyor. Aynı sistem muhakkak bilgi eğlence ekranıyla birlikte ön konsolda da olacaktır.

Kaputun altını da gördüğümüz yeni Panamera beklendiği gibi 4,0 litre hacimli V8 motorla geliyor. Bu motorun performans rakamlarını ve otomobilin daha yakışıklı fotoğraflarını önümüzdeki hafta görmeyi bekliyoruz.