reklamı kapat

POPÜLER

2018 Audi A7

2018 Audi A7’den Bugatti Chiron esintili sızıntı [Video]

 - Güncelleme: 19 Ekim 2017 20:24

Etkinliğe saatler kala heyecanı artıran ilk sızıntı, Audi A7 modelinin arka ışıklandırma grubundan detaylı mesajlar içeriyor.

Tanıtım etkinliği için son hazırlıkların yapıldığı yeni Audi A7‘den beklediğimiz detay sızıntıları geçte olsa gelmeye başladı. Yaklaşık iki saat sonra Almanya’da düzenlenecek etkinlikte tüm dünyanın karşısına çıkacak olan 2018 model yıllı jenerasyon, bu zamana kadarki en dikkat çekici tasarıma sahip olacağını test sürecinde hissettirmişti. Şu anda karşımıza çıkan sızıntıyla birlikte bu var olan hislerimizde yanılmadığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Teknolojisi kadar tasarım parçalarıyla da A8’den esintiler alacak olan A7, arka ışıklandırma grubuyla tanıtım öncesi bizleri selamlıyor.

Bugatti temalı Audi A7 selamlaması

OLED teknolojisiyle gelmesini beklediğimiz arka ışıklandırma grubunun A8’de olduğu gibi tek bir çizgi üzerinden birbirine bağlandığını gördüğümüz A7, buradaki grafik efektleriyle bir anda olsa aklımıza Bugatti Chiron’u getirmeyi başardı. Markanın yeni nesil tasarım anlayışındaki ikinci perdeyi de temsil edecek olan 2018 Audi A7, bunun daha aşağıdaki modellere ne şekilde evrildiğini de bizlere gösterecek. Yeni A7 ile ilgili son gelişmeler için LOG.com.tr’yi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Video