reklamı kapat

POPÜLER

2018 Hyundai Accent’in ilk resmi görüntüleri yayınlandı [Video]

Hyundai’nin en çok tercih edilen modellerinden olan Accent, 2018 model yılında büründüğü yeni tasarım kimliğiyle başarısını sürdüreceğinin sinyallerini veriyor.

Hyundai’nin Türkiye’de en çok ilgi gören modellerinden olan Accent, 2018 model yılıyla birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geliştirme süreci tamamlanan yeni Accent’ten ilk resmi görüntüleri paylaşan Hyundai, modele özellikle rakipleri arasında zayıf kaldığı söylenen tasarım anlamında bir sınıf atlattığının da sinyallerini veriyor. Yayınlanan kısa videoda dış tasarım hatlarıyla ilgili yenilikleri görme fırsatı bulduğumuz Accent’in, artık yeni Elantra’ya benzer bir forma kavuştuğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Hyundai’nin yeni Elantra ile birlikte dikkat çekmeyi başardığı ön ızgara tasarımının ve gündüz farlarının kullanıldığı Accent’in bu anlamda fiyat/performans otomobilleri arasında elde ettiği başarıyı artırma potansiyelinin bir hayli yüksek. Ön tasarımın yanı sıra arka tarafta da çok daha tatminkar LED ışıklandırmalara yer verdiği gördüğümüz Hyundai’nin burada da Elantra’ya yakın bir çizgiyi vermeye çalıştığını görüyoruz. Hyundai’nin yeni Accent’in kaputunun altında yer vereceği ünitelerle ilgiliyse henüz paylaşılan bir bilgi bulunmuyor. 2018 Hyundai Accent, Uluslararası Kanada Otomobil Fuarı kapsamında 16 Şubat Perşembe günü düzenlenecek etkinlikle ilk kez kullanıcıların karşısına çıkacak. Modelle ilgili son detayları LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

VİDEO