reklamı kapat

POPÜLER

2018 Peugeot 308’in ilk görselleri sızdı

Rakiplerinin ardından Peugeot da hatchback ligindeki üyesi için geri sayıma başladı. Makyajlı 308’in ortaya çıkan ilk görselleri yapılan değişimler hakkında önemli bilgiler içeriyor.

SEAT’ın Leon‘a ve Volkswagen’in Golf‘e yaptığı makyaj hamlelerinin ardından C segment hatchback liginin üyelerinden de bir bir cevaplar gelmeye başlıyor. Kullanıcılar tarafından hatırı sayılır bir ilgi gören 308’in bir süredir geliştirme sürecini yürüten Peugeot da yapılan makyaj operasyonunu ardından kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peugeot’nun yanı sıra meraklıları tarafından da yakından takip edilen makyajlı 308‘in ortaya çıkan ilk görüntüleri de bizlere yapılan geliştirmeler hakkında önemli bilgileri veriyor.


Peugeot forum aracılığıyla ortaya çıkan makyajlı 308’de yapılan değişimlere baktığımız zaman yeni 3008 başta olmak üzere ailenin diğer üyelerinde yer verilen ızgaranın araca dahil edildiğini görüyoruz. Izgaranın yanı sıra LED gündüz farlarında da daha net bir çizgi kullanılırken yine 3008’de kullanılan farların içerisinde doğru dahil olan çizgi burada da gözümüze çarpıyor. Dış tasarımda çizgisel olarak da küçük değişimleri barındıran 308 ile ilgili en büyük beklentinin sızan iç görsellerde şimdilik cevapsız kalacak gibi gözüküyor.


Peugeot’nun 5008 ve 3008 ile birlikte segmentinde üst seviye bir kullanıcı deneyiminin kapılarını araladığı i-Cockpit teknolojisi hemen herkesçe başarılı bulundu. Aileye bu üyelerle dahil olan teknolojinin ardından gözler binek segmentteki modellerde bu donanımın ne zaman sunulacağına çevrilmiş ve yakın zamanda tanıtılacağı için bu olasılık 308 üzerinde yoğunlaşmıştı. Ortaya çıkan görsellere baktığımızda Peugeot’nun dış tasarım gibi içeride de devrimsel bir yeniliğe gitmeyerek analog göstergelere devam görüyoruz. Makyajlı 308’in güç üniteleri ve ebatları bazında henüz herhangi bir bilgi bulunmazken, aracın bu yılın ikinci yarısında tüm resmi detaylarının açıklanması bekleniyor. Makyajlı 308 ile ilgili son gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.