reklamı kapat

POPÜLER

2018 Volkswagen Polo, Arteon tasarımına sahip olsaydı nasıl görünürdü?

Geçtiğimiz günlerde kamuflajsız olarak yakalanan Polo’nun kimilerine göre hayal kırıklığı yaratan tasarımına, bağımsız bir geliştiricinin yaptığı Arteon eklentisi belki de tüm beklentileri karşılayacak hatları içeriyor.

Kamuflajsız olarak ilk kez mart ayı içerisinde Güney Afrika’da yapılan testte ortaya çıkan altıncı jenerasyon Volkswagen Polo’nun resmi tanıtım etkinliğine geride bıraktığımız her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Yeni versiyonla birlikte Polo’yu yeni bir platform üzerine kuracak olan Volkswagen, grubun A0 olarak nitelendirdiği segment için geliştirdiği en yeni MQB platformuna tıpkı yeni Fabia ve Ibiza’da olduğu gibi yeni Polo’da da yer verecek. Süspansiyonları, uzunluk ve genişlik, aks mesafesi, bagaj hacmi ve iç yaşam alanı konusunda önemli iyileştirmelerle geleceğiyle ilgili detaylarını geçtiğimiz dönemde sizlerle paylaştığımız Polo için yapılan bir tasarım doğrusunu söylemek gerekirse kamuflajsız olarak ortaya çıkan görüntünün bir iki adım daha ilerisini vadediyor.


Kleber Silva isimli bir tasarımcı tarafından Volkswagen’in CC yerine getirdiği yeni modeli Arteon‘un tasarım hatları üzerine şekillendirilen Polo tasarım konsepti kompakt segmente de oldukça uygun olduğunu gözler önüne seriyor. Markaların amiral ilk olarak amiral gemilerinde sunarak ileriki adımlarla diğer modellerinde de sunduğu bu çizgileri doğrusun söylemek gerekirse bizler de yeni Polo da görmek isterdik. 2018 Volkswagen Polo eylül ayında kapılarını açacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tüm detaylarıyla karşımızda olacak.