16 saat pil ömrü sunan dizüstü bilgisayar: Acer Swift 3

14 Ocak 2022 15:00

Acer, hem performansa hem de taşınabilirliğe önem veren kullanıcılara hitap eden yeni dizüstü bilgisayarını Türkiye’de satışa sunuyor.

15 Ocak itibarıyla satışa sunulacak yeni Acer Swift 3, Full HD çözünürlüklü 14 inçlik ekranla geliyor.

Dar çerçeveli ekranı sayesinde içeriklere daha iyi odaklanmaya imkan tanıyan bilgisayarın gövdesinde metal malzemesi kullanılıyor. Intel Iris Xe ekran kartını bünyesinde barındıran bilgisayarda 8 GB RAM ve 512 GB SSD depolama çözümü mevcut. Tam dolu pille 16 saate varan bir pil ömrü sunan model 30 dakika şarjla 4 saatlik kullanım imkanı vadediyor. Swift 3 ayrıca, kapalı durumdayken USB Type-A ile harici bir cihazı şarj edebiliyor. Parmak izi sensörüne de sahip olan bilgisayar USB Type-C bağlantı noktası sayesinde Thunderbolt 4 veya USB 3.2 Gen 2 üzerinden hızlı bir performans sunuyor. Cihazda ayrıca 2 adet USB 3.2 Gen 2 Type-C bağlantı noktası mevcut. Çift bant Wi-Fi 6 (802.11ax) bağlantısı da bilgisayarda karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Acer Swift 3 modelinin fiyatı açıklandı mı?

Termal tasarım dizüstü bilgisayarın ısınmadan ve sessiz bir şekilde çalışması için birçok farklı soğutma modu sunuyor. Kullanıcılar basitçe “Fn+F” kısa yolunu kullanarak fanların sessiz, normal ve performans seçeneklerinde çalışmasını sağlayabiliyor. Aydınlatmalı klavyeye de sahip olan bilgisayarın Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmadı.

İlginizi Çekebilir: Samsung imzalı ilginç projektör Freestyle

Paylaş