reklamı kapat

POPÜLER

2022 BMW 3 Serisi

2022 BMW 3 Serisi; G20 için beklenen makyaj operasyonu yapıldı

 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 14:03

Sekizinci nesil iDrive ile özellikle kokpitte hissedilen makyaj etkisi, 2022 BMW 3 Serisi için önemli bir güncelleştirme niteliğinde.

Elektrikli modelleri üzerinden gelecek modellerinin dinamikleri hakkında bir nevi ön gösterim yapmaya devam eden BMW, bu modellerdeki belli başlı yenilikleri makyaj kapsamında halihazırda amirallerine yansıtmayı da ihmal etmiyor. Bu dinamiklerin yansımalarını nokta atışlarla üzerinde taşıyacak isimlerden birisi olan G20 kasa 3 Serisi de, bir süredir devam eden sızıntı görsellerinin ardından nihayet resmi olarak değerlendirmeye açıldı. Etkisini daha çok içeride hissedeceğimiz dokunuşlarla birlikte teknoloji tarafında çok daha tatmin edici seviyeyi getiren 2022 BMW 3 Serisi için dışarıda da renk ve jant seçenekler üzerinden bir hareketlilik bizi bekliyor. Motor tarafında ise iyileştirilmiş turbo yönetimi ve silindir kafaları dışında herhangi bir değişime gidilmediğini de belirtmekte fayda var.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iDrive’da yeni dönem; 2022 BMW 3 Serisi ile gelecek yenilikler

Geçtiğimiz yıl ezeli rakiplerini geride bırakarak en çok satan premium marka rozetini yakalayan BMW cephesinde bu başarının önemli temsilcilerinden birisi şüphesiz 3 Serisi. Makyaj öncesindeki beğenilen noktalara çok fazla dokunmadan yeni silahları makineye entegre etme felsefesini bu sebeple mantıklı olarak görmek mümkün. Bu kapsamda en dikkat çekici yeniliğin sekizinci nesil iDrive ile kokpitte yaşanacağını görüyoruz. Kısa süre önce i4’te de deneyimleme fırsatına eriştiğimiz bu panel, 12,3 inçlik sürücü ve 14,9 inçlik multimedya ekranın bir araya gelmesiyle bambaşka bir kullanıcı deneyimi vadediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Görsel olarak gece sürüşlerinde de yaşam alanına katkı sağlayan yeni iDrive ile birlikte kablosuz akıllı telefon yansıtmak da mümkün. Bu sistemin uzaktan erişimle güncelleme alabiliyor olması da dikkat çeken noktaları arasında. Son olarak dokunma hassasiyetli tuşlarla birlikte orta konsol ve tüm ürün gamında standart hale gelen direksiyon arkasında F1 tipi kulakçıları da makyaj kapsamında ön plana çıkartmak mükmkün. Makyajı dış taraftaki etkileri ise ışıklandırma grubu, tamponlar, jant seti ve yeni renk seçenekleriyle hissedilecek. Ön ve arka taraftaki farlarda revizyonlara giden BMW, arka tarafta da tamponda farklı bir dokunuş yapmayı tercih etmiş. Kaputunun altında benzinli, dizel ve şarj edilebilir hibrit seçeneklerle yola devam eden 3 Serisi, 150 beygirden başlayıp 374 beygire kadar uzanan geniş bir güç seçeneğine sahip. Tüm versiyonlarda 8 kademeli otomatik şanzımanın sunulacak olması da kafa karışıklığını ortadan kaldırıyor. 3.0 litrelik altı silindirli motorla gelen M340i ile dört tekerlekten çekişli olarak performansın da limitlerini zorlayabilecek olan ürün gamının fiyatları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR