220 inç microLED ekranlı Samsung The Wall satışta; işte detaylar

24 Mayıs 2022 12:30

Samsung, The Wall serisinin üç yeni modeliyle microLED teknolojisinin geleceğini AV ve sistem entegrasyon fuarı Integrated Systems Europe’de tanıttı.

Barselona‘da gerçekleşen fuarda görücüye çıkan The Wall serisi dikkatleri üstüne çekti. 0,63 ve 0,94 piksel aralıklarında sunulan The Wall serisinde 0,63 değeri şimdiye kadar kullanılan en ince piksel aralığı. Dünya genelinde ön siparişe açılan The Wall, Micro LED özelliği, 120 Hz yenileme hızı ve HDR10/10+ özellikleriyle göze çarpıyor. The Wall’un 110 inçlik modeli 4K, 220 inçlik modeli ise 8K çözünürlük sunuyor. Bu çözünürlük özellikleri, içeriğin her saniyesini anında analiz ediyor ve gürültüyü ortadan kaldırıyor. The Wall, ‘Çoklu Görünüm’ özelliği sayesinde tüm görüntüleri tek bir ekranda dört adede kadar eşzamanlı oynatma imkanı sunuyor. Ekrana yerleşik Black Seal Teknolojisi ise dış ışık yansımasını en aza indiren bir film tabakasıyla daha derin siyah renk seviyelerine imkan tanıyor. The Wall, 20 bit işleme sayesinde daha net görüntüler vadediyor. Ekran 2.000 nit’lik yüksek parlaklık düzeyine ulaşabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung The Wall haricinde Flip Pro da gün ışığına çıktı

Eğitim alanına yönelik geliştirilen Samsung Flip Pro da lanse edildi. 75 ve 85 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla gelen 2022 Flip Pro, hem öğretmenlere hem de öğrencilere hitap ediyor. Samsung Flip Pro’ya yeni eklenen USB -C bağlantısı, entegre video denetimi ve güç (65W şarj) sağlıyor. SmartView+ sayesinde aynı anda 50’ye kadar cihaz kablosuz olarak ekrana bağlanabiliyor.

Samsung konuyla ilgili açıklamada da bulundu

Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Başkan Yardımcısı Hyesung Ha, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Mikro LED teknolojisi, ekran inovasyonunun geleceğini tanımlamaya aday bir teknoloji. Lüks hizmetlerden konaklama ve seyahat sektörüne uzanan bir yelpazede, Micro LED ürünler, işletmelerin başarısına katkı sağlama konusunda sınırsız bir potansiyele sahip. ISE, dünya çapında bu tarz ürünlerin tanıtıldığı en büyük fuar ve bizler de 2022 The Wall serimizi burada tanıtmaktan heyecan duyduk. The Wall’un yeninesil teknolojisi, beklentilerin ötesinde faydalar sunarak, tüm işletmeleri dönüştürebiliyor ve önlerinde yeni fırsatlar açabiliyor.”

İlginizi çekebilir: Ferrari’nin nefes kesen otomobili ile tanışın

Paylaş