Acun Ilıcalı’nın yer aldığı yeni OPPO reklamı yayında [Video]

19 Ekim 2020 22:30

Acun Ilıcalı‘nın yer aldığı yeni OPPO reklamı yayınlandı. Reno 4 ailesi için kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı daha önceki reklam filminde olduğu gibi yine izleyicilere dinamik, şaşırtıcı ve eğlenceli anlar yaşatıyor.

Daha önceden Reno 3 ailesinin reklamında karşımıza çıkan Acun Ilıcalı, yeni reklamda bu kez Reno 4 modellerini kullanıyor.  Ilıcalı’nın reklam filminde uslu bir köpeğin yaratabileceği karmaşayı ve bir çocuğun koca bir partinin tüm seyrini nasıl değiştirebileceğini görüyoruz. Acun Ilıcalı ise yaşanan tüm sahneleri Reno4 Serisi modelleri ile görüntüleyerek tüm bu anları kendi koleksiyonuna ekliyor.

”Hayatım Benim Koleksiyonum” çatı stratejisinin devam filmi olma özelliğini taşıyan yeni reklam kampanyası, ”En Canlı Anlar Koleksiyonda Yaşar” mottosuyla hazırlandı. OPPO ve Karbonat iş birliğinin 2020 yılında gerçekleştirilen ikinci büyük projesi olan reklam filminin yönetmenliğini Kala Film’den Turgut Akaçık üstlenmiş durumda. Çekimleri 2 günde tamamlanan reklam filmi bugün itibarıyla TV kanallarında ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO Reno 4 ailesi şık tasarımları ve kamera performanslarıyla dikkat çekiyor

Reno4 ailesi; Reno 4 Pro, Reno 4 ve Reno 4 Lite olmak üzere üç farklı modelle birlikte geliyor. Reno 4 Pro, 65 Watt hızlı şarj desteğiyle fark yaratıyor. Telefon 36 dakikada yüzde 100 şarj seviyesine ulaşabiliyor. Reno 4 Lite ise, ikisi önde yer alan altı yapay zeka özellikli kamerasıyla dikkatleri üstüne çekiyor.

Paylaş