Atiye 2.sezon fragman yayında [Video]

25 Ağustos 2020 11:45

Kısa bir süre önce paylaştığımız bir haberde Atiye dizisinin 2.sezon tarihini sizlere aktarmıştık. Paylaştığımız bu haberin üzerinden çok geçmeden dizinin fragmanı yayınlandı.

Netflix’in iddialı Türk yapımlarından biri olan Atiye dizisinin 2. sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. 10 Eylül’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizinin 2.sezonunda başrolde Beren Saat ve Mehmet Günsur yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık üstlenmiş durumda.

İlk sezonunda 8 bölüm olan Atiye‘de bir kadının kendini yeniden keşfetme yolculuğuna çıkıyoruz. Göbeklitepe’deki keşifin ağır bastığı hikaye bizi oradan alıp Nemrut’a kadar götürecek. Klasik dizi çekimlerinden uzaklaşacağı da kaydedilen yapım, sinematografi açısından ise uzun metrajlı bir film hissiyatı yaratmayı hedefliyor. Bir ressam olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Atiye dizide sürekli aynı sembolü çizerek mistik bir hava sunuyor. Göbeklitepe’de Atiye’nin çizdiği sembolün yer aldığı bir keşife imza atılıyor.

Atiye dizisi kadrosuyla da dikkat çekiyor

Atiye’de Beren Saat ve Mehmet Günsür’a Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi oyuncular eşlik ediyor. İlk sezonuyla eleştirmenler tarafından beğenilen Atiye dizisinin ikinci sezonunun da beğeni toplaması bekleniyor. Dizinin yeni sezonunu LOG ekibi olarak bizim de merakla bekliyoruz. Bu arada dizinin 3. sezon çekimleri de başlamış durumda.  Dizinin Netflix kütüphanesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Dizinin 2.sezon fragmanını haberin girişinden izleyebilirsiniz.

Paylaş