Ayarlanabilir ANC özelliğiyle gelen Jabra Elite 85t’nin Türkiye fiyatı belli oldu

23 Kasım 2020 09:30

Eylül ayının sonunda lanse edilen Jabra Elite 85t modelinin Türkiye fiyatı belli oldu. Aralık ayında Türkiye’de satışa sunulması beklenen kulaklık, 1.849 TL‘den kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Ayarlanabilir aktif gürültü engelleme özelliğiyle fark yaratan kulaklık 6 adet mikrofonla geliyor. Aktif gürültü engelleme özelliğini sahip olduğu mikrofonlar haricinde özel bir çip yardımıyla da gerçekleştiren kulaklık kullanıcıların aktif gürültü engelleme seviyesini ayarlamaya imkan tanıyor.

Tam dolu pille 5.5 saate varan pil ömrü vadeden kulaklık şarj kutusuyla birlikte bu süreyi 25 saate kadar çıkarıyor. Bu sürelerin aktif gürültü engelleme özelliği açıkken olduğunu belirtelim. Aktif gürültü engelleme özelliği kapatıldığında bu süreler sırasıyla 7 saate ve 31 saate kadar çıkıyor. Pil performansına bakıldığında kulaklık etkileyeci görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 85t hangi renk seçenekleriyle geliyor?

İlk etapta titanyum/siyah renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacağı açıklanan kulaklığın farklı renk seçenekleri önümüzdeki yılın başında satışa sunulacak.  Kablosuz şarj desteğini de opsiyonel olarak sunan Jabra Elite 85t ile ilgili detaylı incelemeyi kulaklık ofisimize geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

İlginizi Çekebilir

Karbon fiber gövdeli katlanabilir bisiklet

Paylaş