Beklenen adım; Honda S2000 parçaları tekrar üretime geçiyor

27 Şubat 2020 22:00

Birkaç ay öncesinde konsept bir versiyon üzerinden yenilenen dinamikleriyle sahneye çıkarılan Honda S2000, orijinal parça üretimiyle meraklılarıyla buluşmaya devam edecek.

Geride bıraktığımız Tokyo Otomobil Fuarı bu yıl bazıları için son zamanların en anlamlı organizasyonlarıylan birisiydi. Markanın Japonya merkezi tarafından EK9 Civic‘in ardından S2000‘in modern dokunuşlarla tekrar hayata döndüğü fuar, otomobillerin gördükleri ilgiyle okullarımızda yer edindi. Tokyo’yaki konsept projelerle birlikte eski modellerin parça üretimi için de adımlar atacağını söyleyen Honda’nın bu açıklamaları somut adıma dönüşüyor. Yapılan açıklamayla ilk olarak Honda S2000 için başlatılacağını gördüğümüz orijinal parça üretimi için kullanıcıların da talepleri dikkate alınacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honda S2000 parçalarının tekrar üretimi için talep toplanıyor

Haziran ayı itibarıyla piyasadaki yerini alması beklenen S2000 parçaları için özel bir web sitesi kuran marka seri üretim aşamasında araç sahiplerinden en çok hangi parçaları görmek istediklerini paylaşmalarını istiyor. Kullanıcılar orijinal kaynaklar tarafından tekrar üretilmesini istediği parçalar için, #S2000PartsCatalog hashtag’i ile Facebook veya Twitter üzerinden paylaşımlarını oluşturabiliyor. Parçaların üretim sürecinde etki sahibi olmak isteyenlerin geri bildirimlerini göndermek için 30 Nisan 2020‘ye kadar vakti olacak. Mayıs ayı itibarıyla parça için oluştuğu internet sitesini güncelleyecek olan Honda, kademeli olarak Japonya’daki satışların başlayama takvimini de detaylandıracak. Üretim sürecine geçişin ardından siparişler ise yaz dönemi itibarıyla üretim ve teslimat sürecinde olacak.

İlgili video

Honda E ve yan ayna teknolojisi

Paylaş