Bill Gates, kullandığı güncel akıllı telefon modelini açıkladı

20 Mayıs 2022 19:47

Microsoft’un ve genel olarak teknoloji dünyasının yaşayan efsanelerinden Bill Gates, kullandığı akıllı telefon modelini açıkladı.

Microsoft’un kurucusu ve en büyük hissedarlarından olan Bill Gates, uzun zamandır emekliliğin keyfini sürüyor ve farklı hayır ile dernek işleriyle uğraşıyor. İnsanların yaşamlarını daha iyi hale getirmek adına önemli projelere destek olan Gates, ortaya çıktığı kadarıyla bir Samsung Galaxy Z Fold3 katlanabilir akıllı telefon modeli kullanıyor. Microsoft tarafından geliştirilen bir Android işletim sistemli Surface telefon modeli kullanmıyor olması garip karşılanan ünlü isim, birçok farklı cihaz denediğini ancak büyük ekranı taşınabilir formda sunan Galaxy Z Fold3 modelinde karar kıldığını belirtiyor. Bill Gates’in bir sonraki telefonu ise önümüzde aylarda gelecek Samsung Galaxy Z Fold4 olabilir.

Geçtiğimiz hafta tasarımı sızdırılan telefon, en son kamera konusunda gündemdeydi. Ice Universe’e göre Galaxy Z Fold4’ün arkasında üçlü kamera sistemi bir araya geliyor. Arka kamera sistemi gövdeye şık şekilde entegre edilen telefon, burada tam olarak 50 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel telefoto kameraları bir araya getiriyor.

Kaynağa göre cihaz 3x optik zoom sunuyor ve bu konuda Samsung Galaxy S22 Ultra‘dan daha iyi sonuçlar ortaya koyabiliyor. Ice Universe, katlanabilir tarafta daha iddialı kamera sistemlerini ağırlığın engellediğini aktarıyor. Söylendiği kadarıyla Samsung, telefonu daha da fazla ağır ya da kalın hale getirmek istemiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Z Flip4 ile beraber gelecek Galaxy Z Fold4, kardeşiyle benzer şekilde bugün tanıtılan Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci üzerine kuruluyor. Sağlam kaynaklardan Ross Young’un paylaşımına göreyse dikey katlanabilir yapıdaki Galaxy Z Flip4, dört farklı renkte hazırlanıyor. Telefon için altın, gri, açık mavi ve açık mor renk seçenekleri sunulacak. Yatay katlanabilir formdaki abi Galaxy Z Fold4 içinse üç farklı renk gündemde. Bunların bej, siyah ve gri renkler olduğu aktarılıyor.

Bill Gates açıklaması yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Paylaş