BİM uygun fiyata Jabra Elite 65 satışa sunuyor

18 Kasım 2020 10:00

BİM mağazaları daha önceden satışa sunduğu Jabra Elite 65t modelini tekrardan mağazalarında satışa sunmaya hazırlanıyor. Piyasadaki başarılı kablosuz kulaklıklardan biri olan Elite 65t,  27 Kasım’da geçerli olacak kampanya kapsamında BİM’e geliyor.

Pili tam şarj edildiğinde 5 saate varan bir kullanım imkanı sunan modelde IP67 sertifikası bulunuyor. Bu sayede suya ve toza karşı dayanıklı olan kulaklık şarj kutusuyla birlikte ekstradan 15 saat daha pil ömrü sunuyor.  Üç adet farklı boyutta kulakiçi silikonla gelen modelde aktif gürültü engelleme özelliği ise yer almıyor. HearThrough adıverilen verilen şeffaflık özelliği de Jabra Sound+ uygulaması üzerinden sunuluyor. Bu özellik çevredeki olup bitenlerden haberdar olmaya imkan tanıyor. Hear Through özelliği, kullanıcıları çevreleyen sesleri filtreleyip gerekli olanları kulaklığa iletiyor. Uygulamada aynı zamanda ekolayzır seçenekleri de yer bulunuyor. Kulaklık BİM mağazalarında 499 TL’den satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 65t AirPods özelliğine de destek veriyor

Sol kulaklık parçasında yukarı ve aşağı tuşlarına basıldığında ses seviyesi ayarlanabiliyor. Kullanıcılar kulaklıklardan bir tanesini kulaklarından çıkarttıklarında kulaklık otomatik duruyor. Birlikte verilen şarj kutusunda microUSB bağlantı ve bir adet LED ışık yer alıyor. Kulaklığın detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

AirPower’ı unutturacak kablosuz şarj ünitesi: ZENS Liberty

Paylaş