BİM’e uygun fiyata Jabra Elite 65t geliyor

10 Ekim 2020 10:19

Geçtiğimiz ay Jabra Elite 65t modelini mağazalarında satışa sunan BİM benzer kampanyayı yeniden sunuyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan kulaklık BİM mağazalarında 499 TL‘den 16 Ekim itibarıyla satışa sunulacak.

IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı da dayanıklı olan Jabra Elite 65t, tam dolu pille 5 saate varan kullanım imkanı vadediyor. Kulaklık şarj kutusuyla birlikte ekstradan 15 saat daha pil ömrü sunuyor. Kulaklık üç adet farklı boyutta kulakiçi silikonla geliyor. Jabra, bisiklet binenler ve koşu yapanların güvenliği için HearThrough adını verdiği şeffaflık özelliğini de Jabra Sound+ uygulaması üzerinden sunuyor. Bu özellik çevredeki olup bitenlerden haberdar olmaya imkan tanıyor. Hear Through özelliği, kullanıcıları çevreleyen sesleri filtreleyip gerekli olanları kulaklığa iletiyor. Uygulamada aynı zamanda ekolayzır seçenekleri de yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 65t hem konforlu tasarımı hem de güçlü ses performansıyla dikkat çekiyor

AirPods’ta olduğu gibi Jabra’nın kulaklığında da kulaklıklardan bir tanesini kulağınızdan çıkardığında müzik durabiliyor, tekrar taktığınızda müzik çalmaya devam ediyor. Sol kulaklık parçasında yukarı ve aşağı tuşlarına basıldığında ses seviyesi ayarlanabiliyor. Uygulamada ekolayzır seçenekleri de yer alıyor. Birlikte verilen şarj kutusunda microUSB bağlantı ve bir adet LED ışık yer alıyor. Kulaklığın detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

AirPower’ı unutturacak kablosuz şarj ünitesi: ZENS Liberty

Paylaş