Biri Caviar’a dur desin; karşınızda “iskelet saat” ile donatılan en özel iPhone Xs ve Xs Max versiyonları [Video]

18 Ekim 2018 17:00

Apple‘ın yeni akıllı telefonları iPhone Xs ve Xs Max, piyasanın en pahalı modelleri arasında yer alıyor. Caviar ise çıtayı bir kez daha çok yukarılara çıkartıyor. Karşınızda “iskelet saat” ile donatılan en özel versiyonlar.

Çok özel akıllı telefonlar hazırlayan Rusya merkezli Caviar, bu sefer karşımıza “Grand Complications Skeleton” serisi ile çıkıyor. Firmanın belki de şimdiye kadar hazırladığı en dikkat çekici serisi, direkt olarak iPhone Xs ve Xs Max üzerine kuruluyor. Peki bu serinin ne özelliği bulunuyor? Serideki iPhone Xs ve Xs Max modellerini titanyum ve altın gövde üzerine kuran firma, burada kişilere üç farklı renk seçeneği sunuyor. Ancak serinin en önemli özelliği telefonların arkasına konulan mekanik iskelet saat. Xs ailesinin arkasına gerçekten işlevsel olarak çalışan büyük bir iskelet saat koyan firma, lüks ile tasarım konusunda limitleri bir kez daha zorlamış durumda. Gövdeye işlenen desenler ile saati uyumlu hale getiren firma, en iyi işlerinden birisine imza atmış gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Caviar, yeni iPhone Xs ve Xs Max modelleriyle adeta çok pahalı bir sanat eseri oluşturmuş

Tahmin edebileceğiniz üzere bu modellerin fiyatı hiç ama hiç uygun değil. Açıklandığı kadarıyla Grand Complications Skeleton serisinde fiyatlar 6.300 dolardan başlıyor, 7.400 dolara kadar çıkıyor. Lüksün sınırı gerçekten bulunmuyor.

Video

Paylaş