Cem Yılmaz imzalı Karakomik Filmler 2’nin Netflix yayın tarihi belli oldu

09 Haziran 2020 14:45

Cem Yılmaz, Karakomik Filmler 2 filminin Netflix’te yayınalanacağı tarihi paylaştı. Daha önceden Karakomik Filmler’i Netflix kütüphanesinden yayınlayan Cem Yılmaz, en yeni filmi Karakomik Filmler 2’yi de Netflix’te yayınlamaya hazırlanıyor.

İki mini filmden oluşan Karakomik Filmler 2, 26 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak. Film, Deli ve Emanet olmak üzere iki ayrı filmden oluşuyor. Cem Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda olduğu filmde  Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Tülin Özen gibi ünlü oyunlar yer alıyor. Deli filmi taksici Güven’in bir gece mesaisinde yaşadığı olayları anlatıyor. Emanet ise babasının vefatının ardından şöhret olma hayaliyle yola çıkan Birol’un yaşadığı macerayı konu alıyor. Sinema salonlarında izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaya hazırlanan ünlü oyuncunun yeni filminin Netflix platformuna gelmesini merakla bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Karakomik Filmler 2 filminden önce yayınlanan ilk film serisinde hangi oyuncular yer almıştı?

Ünlü oyuncu, Karakomik Filmler’de Ozan Güven, Zafer Algöz, Cemre Ebuzziya, Necip Memili, Özkan Uğur ve Uraz Kaygilaroglu gibi ünlü isimlere yer vermişti. Senaristliğini ve yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın üstlendiği film, daha önceki filmlerde olduğu gibi izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Filmlerini ve gösterisini Netflix üzerinden paylaşan Cem Yılmaz’ın Zorlu Center’da sergilediği Diamond Elite Platinum Plus gösterisini de önümüzdeki dönemde bu platformda sunma olasılığı kuvvetle muhtemel.

İlgili video

Filmin ilk fragmanı

Paylaş