Ducati’den 85 Nm tork getiren yeni elektrikli bisiklet: TK-01RR

23 Kasım 2020 20:42

Motosiklet pazarının öne çıkan firmalarından Ducati, elektrikli bisiklet gamına yeni bir model daha ekledi. TK-01RR geldi.

Ducati, motosiklet kadar elektrikli bisiklet tarafında da iddialı bir firma. Burada karşımıza çıkan son model TK-01RR de bu açıdan dikkat çekmeyi başarıyor. Bir dağ bisikleti olan model, gücünü Shimano EP-08 elektrik motorundan alıyor. Bu merkeze konumlandırılan elektrik motoru sadece 2.6 kg ağırlığında ve toplam 85 Nm tork üretebiliyor. Gücüyle yüksek pedal desteği getiren motor ile zorlu arazilerde rahatlıkla yol alınmasına imkan tanıyan Ducati TK-01RR, Öhlins imzalı üst seviye iki adet süspansiyon sistemi taşıyor ve Shimano Deore XT 4 pistonlu hidrolik disk frenler ile gücünü kontrol altında tutabiliyor. Merkeze konumlandırılan 630 Wh pil paketi de Shimano imzalı olan elektrikli bisiklet, Pirelli imzalı özel lastikler ile araziye tutuyor ve karbon fiber değil alüminyum bir gövde üzerine kuruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ducati TK-01RR elektrikli bisiklet maalesef ucuz değil

Yapısı gereği herkese hitap etmeyen bisiklet, 8 bin dolar gibi bir yurt dışı satış fiyatına sahip. Bu fiyat normal kullanıcılar için elbette oldukça yüksek. Ancak bu tarz üst seviye dağ bisikletleri için artık bu fiyatlar aşırı uçuk kabul edilmiyor. Bu arada firmanın bazı eski elektrikli bisikletlerini de güncellediği aktarılıyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da son dönemde çıkan önemli modellerden

Paylaş