Epic Games Store, bu sefer 99 TL’lik oyun paketini ücretsiz veriyor

26 Mayıs 2022 19:28

Epic Games Store tarafından bu sefer yine birden fazla oyun ücretsiz olarak veriliyor. Oyucuları sevindirecek özel bir koleksiyon sunuluyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen yeni yapım BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Edition’ı bünyesinde barındıran BioShock The Collection oldu. Daha önce 99 TL‘ye satılan paket, direkt olarak buradan 02.06.2022 tarihine kadar ücretsiz olarak elde edilebiliyor. Seriyi daha önce oynamamış olanlar için resmî açıklama şöyle: “Ödüllü BioShock serisini deneyimle. BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Edition ile Rapture ve Columbia şehirlerine yolculuk et, üstelik tüm tek oyunculu eklentiler de dâhil. BioShock Remastered: Bir zamanlar toplumun en büyük zihinleri için bir sığınak olan ancak bir adamın kibri yüzünden distopik bir kâbusa dönüşen denizaltı şehri Rapture’u keşfet. BioShock 2 Remastered: Rapture’u, kayıp Little Sister’ını bulmak için ölümle yaşam arasında bir göreve çıkan korkutucu bir Big Daddy prototipi olan Subject Delta’nın gözlerinden gör. BioShock Infinite: The Complete Edition: Belalı insanlara borçlanan özel dedektif Booker DeWitt, başarması imkânsız bir görevi üstlenmek zorunda kalır; bulutların üzerinde uçan bir şehre seyahat etmek ve Elizabeth adında bir kadını kurtarmak.”

Epic Games Store, bir kez daha sonra verilecek ücretsiz oyunu açıklamadı. Şimdilik “gizemli” olarak geçen oyun, tam olarak 6 gün sonra belli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sürekli olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile özellikle bütçesi limitli olan Türkiye’deki oyuncuları çok memnun edecek Epic Games, oyun marketinde zaman zaman çok büyük indirimler de yapmayı sürdürüyor.

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş