Epic Games Store tarafından verilen yeni ücretsiz oyun Galactic Civilizations III oldu

14 Ocak 2022 11:46

Epic Games Store tarafından verilen yeni ücretsiz oyun Galactic Civilizations III oldu ve bir sonraki ücretsiz oyun da duyuruldu.

Hemen buradan ücretsiz olarak elde edebileceğiniz Galactic Civilizations III oyunu, açıklamaya göre 20.01.2022 saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak kalacak. Dikkat çeken oyunun açıklaması ise şöyle: “Bir gün insanlar uyandıklarında galakside yalnız olmadıklarını öğrenseydi ne olurdu? İnsanlar uzaya açılarak kendi tarihlerine ve gayelerine sahip olup adlarını duyurmak isteyen diğer uzaylı uygarlıklarını keşfediyor.

İnsan, Drengin, Altarian ve çok daha fazlası arasından kendi ırkını seç ve bugüne kadarki en büyük 4X strateji oyunlarından birinde uygarlığına altın çağını yaşat! Yeni ve gizemli kaynaklardan gelen tehditlerle yüzleşirken ve zorlukların üstesinden gelirken yeni teknolojileri araştır, yıldız gemileri tasarla ve yeni dünyaları kolonileştir. Ticaret görüşmeleri ve antlaşmalar yap, savaş aç, düşmanlarına karşı casusluk yap ve sıra dışı vatandaşlar yarat.

Amacına ulaştıktan sonra her biri kendi tarihine, teknoloji ağacına, gemi bileşenlerine ve daha fazlasına sahip olan çok sayıda uzaylı uygarlığından biri olarak tekrar oyna. Galactic Civilizations III şimdi Crusade ve Retribution genişletmeleriyle paket hâlinde geliyor ve daha büyük bir oynanış deneyimi için Mega Events eklentisini içeriyor! Bugün galaktik liderlerin arasına katıl ve şu soruya yanıt ver: Galaksiye nasıl hükmedeceksin?”

Epic Games Store tarafından Galactic Civilizations III sonrasında verilecek ücretsiz oyun ise şu an 31 TL’ye satılan Relicta olacak. Onun detayları ise şöyle: “Relicta, Chandra Üssü’nün sırlarını açığa çıkarmak için manyetizma ile yer çekimini yaratıcı bir şekilde bir araya getirmen gereken birinci şahıs, fizik temelli bir bulmaca oyunudur. Ay’ın derinliklerinde, kızının hayatta kalmasını sağlayabilecek tek şey, sahip olduğun bilimsel düşünce gücüdür…

Tekinsiz, harabeye dönmüş bir Ay üssünde üst düzey bir fizikçi olarak oyna. Fiziksel bulmacaları çözmek için yer çekimi ve manyetizma ile istediğin gibi oynayarak esrarengiz, yer şekilleri ile oynanmış kraterlerin arasında yolunu bul. Bir an önce güvenli bölgeye ulaşmaya mı çalışacaksın, yoksa bazı ipuçları bulup 22. yüzyıl yörünge politikalarında gizli entrikaları açığa mı çıkaracaksın?

Ay kraterlerinin ebedi karanlığının içinde bir sır yatıyor ve bu, kızının canını alabilir veya insanlığın kaderini sonsuza dek değiştirebilir. Araştırmanın nihai sonuçlarıyla yüzleşmeye hazır mısın?”

İlginizi Çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş