Eski fotoğraflarınızın kalitesini artıran fotoğraf uygulaması [Dene]

25 Şubat 2020 16:00

Sosyal medyanın yeni favori fotoğraf uygulaması Remini, eski fotoğraflarınızın kalitesini artırarak dijitale aktarmanızı sağlıyor.

Sosyal medyada birkaç gündür öne çıkan fotoğraf uygulaması Remini, eski albümlerindeki fotoğrafları daha kaliteli hale getirmek isteyenlere hitap ediyor. Uygulama hem nostaljinin kapılarını aralıyor hem de tozlu fotoğraf albümlerini raflardan indiriyor. Yapay zeka destekli uygulama hayli basit dinamikler üzerine çalışıyor. Uygulamayı kurduktan sonra iyileştirmek istediğiniz düşük kaliteli eski fotoğrafınızı sisteme yüklüyorsunuz ve geri kalanını uygulamanın yapay zekası hallediyor. Böylece düşük kaliteli fotoğraflar sadece dijitale aktarılmış olmakla kalmıyor, anılarınız da berraklaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fotoğraf uygulaması Remini, iOS ve Android desteği sunuyor

Elbette illa baskı fotoğraflarınızı düzenlemek zorunda değilsiniz. Mobil fotoğrafçılığın bu denli gelişmediği dönemde sahip olduğunuz telefonlarla çekilmiş çok düşük kaliteli, bol grenli fotoğrafları da uygulamayla düzenleyebilirsiniz. Uygulama bulanık fotoğrafları dahi belli bir noktaya kadar netleştirebiliyor.

Remini aynı zamanda eski, düşük kaliteli videolar için de kullanılabiliyor. Uygulamayı ücretsiz şekilde indirip deneyebiliyorsunuz. Bunun için size bir misafir hesabı açılıyor. Ancak deneyimden tam yararlanmak için abonelik sistemi sunuluyor. Aynı zamanda uygulama içi satışların da olduğunu belirtelim. Fotoğraf uygulaması Remini hem iOS hem de Android cihazlarla kullanılabiliyor. Haberin en altında yer alan uygulama kutucuğundan kendi cihazınız için uygun versiyona ulaşarak uygulamayı indirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Kullanıcıların hoşuna gidecek yeni Twitter özelliği yayında

Paylaş