Fiyatıyla fark yaratan şık tasarımlı en yeni elektrikli bisiklet

17 Ocak 2021 20:00

Elektrikli bisiklet pazarı 2021’de de hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Bu sefer karşımıza çıkan model Ride1Up Prodigy.

Ride1Up Prodigy, motoru ortasında taşıyan en ucuz elektrikli bisiklet modellerinden birisi olmasıyla fark yaratıyor. Normalde bu tarz modellerin 3 bin ila 5 bin dolar arasında değiştiği, Prodigy modelinin ise 2.200 dolarlık bir fiyatının olduğu aktarılıyor. Elbette bu model yine de çok ucuz değil. Ride1Up firmasının 1.000 dolarlık elektrikli bisikletleri de bulunuyor. Ancak yine de sınıfında fiyat konusunda dikkat çekmeyi başaran Prodigy, bu merkezdeki 90 nm tork üreten motoruyla 45 km/s hıza çıkabiliyor. Model için temelde MTB, ST ve XR olmak üzere üç farklı seçenek sunuluyor. Burada ST ile XR aynı fiyata satılırken, dağ bisikleti formundaki MTB için 100 dolar daha fazla verilmesi gerekiyor. Sadece tek bir renkte hazırlanan model, kullanıma bağlı olarak 50 ila 80 km arasında menzil getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ride1Up Prodigy elektrikli bisiklet sade ancak şık tasarımlı

Yerleşik aydınlatma sistemi bulunan Prodigy, açıklamaya göre 2021 Ağustos ayında elde edilebilecek. Yani model henüz çok ama çok uzakta bulunuyor ve firma duyuruyu çok erken yapmışa benziyor. Resmi sayfası burada yer alan bisikletin, yakında ön siparişe açılması bekleniyor. Türkiye satışı ise şimdilik maalesef bulunmuyor.

 İlginizi Çekebilir

Razer’dan çok ses getiren CES 2021 duyuruları

Paylaş