Garmin imzalı 2022 model akıllı saatler erkenden sızdırıldı

17 Aralık 2021 19:48

Dünyanın en büyük akıllı saat üreticilerinden birisi olan Garmin, 2022’nin ilk çeyreğinde çıkaracağı modelleri gizleyemedi.

Firmanın CES 2022 kapsamında resmi olarak tanıtacağı akıllı saatleri direkt olarak Roland Quandt sızdırdı. Bu ortaya çıkan saatler Epix Gen2, Fenix 7/S/X, Instinct 2/S ve Venu 2 Plus isimlerine sahipler.

Hepsi ortak olarak kullanıcıların hoşuna giden yuvarlak gövdeler üzerine kurulan akıllı saatler, henüz spesifik detaylara sahip değiller ancak Garmin’in diğer birçok modeli gibi gelişmiş sağlık ve spor özelliklerini bünyelerinde barındırıyorlar.

Sürpriz olmayacağı üzere kişilere birçok farklı renk seçeneği hazırlayan firma, heybetli spor modeller yanında klasik görünümlü akıllı saatler de hazırlanmış durumda. CES 2022 kapsamında fiyat dahil her kalemde detaylanacak modellerin henüz fiyatları belli değil. Ancak Garmin’in modelleri genelde çok ucuz olmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Garmin, geçtiğimiz dönemde ilginç akıllı saatler hazırladı

Örneğin bunların birisi olan Instinct Esports Edition, ilk defa gördüğümüz ilginç bir imkân taşıyordu. Bu saat PC’ye yüklenecek “STR3AMUP!” isimli uygulama ile senkronize çalışıyor ve yayıncıların nabız değerlerini gerçek zamanlı olarak canlı yayına koymasına imkân tanıyor.

Bu destek özellikle korku ve aksiyon oyunları için harika görünüyor. İzlenen yayıncının gerçekte ne kadar heyecanlandığını kalp atışı üzerinden açık şekilde gösteren saat, buna ek olarak oyuncuların durumlarını / performanslarını kayıt altına alan bir aktivite özelliği de taşıyor.

Burada nabız ile beraber oyuncunun stres seviyesi de kayıtlanıyor. Akıllı özellikler ile üç günlük, basit modda ise 14 güçlük pil ömrü getiren akıllı saat, 300 dolar yurt dışı satış fiyatına sahip.

İlginizi Çekebilir

Renk değiştirebilen akıllı telefon da geliyor

Paylaş