Garmin Venu 2 ve Venu 2S akıllı saatler tanıtıldı; işte detaylar

22 Nisan 2021 15:16

Garmin, 2021’de de ürün gamını büyütmeyi sürdürüyor. Bu sefer Garmin Venu 2ve Venu 2S akıllı saatler gelmiş durumda. İşte detaylar;

Garmin Venu 2 ve Venu 2S akıllı saatler, ortak olarak görebileceğiniz üzere yuvarlak tasarımı benimsiyor.

Uyku konusunda çok detaylı veriler karşınıza getirebilen akıllı saatler, sürpriz olmayacağı üzere hemen her kalemde aktivite takibi yapabiliyor.

Sporları otomatik olarak tanıyan Venu 2 ve Venu 2S, “Health Snapshots” özellikleriyle birçok sağlık verisini bir arada gösteriyor ve paylaşılabilir hale getiriyor.

Dokunmatik ekranları AMOLED olan saatler, birbirlerinden gövde boyutları ile ayrılıyor. Venu 2’de 45mm gövde boyutu, Venu 2S’te ise 40 mm gövde boyutu bulunuyor. Modellerde sırasıyla 1,3 inç ve 1,1 inç ekranlar yer alıyor.

Çok sayıda renk seçeneğiyle hazırlanan yeni Garmin Venu 2 ailesi, pil konusunda da iddialı görünüyor.

Firmaya göre Venu 2’de normalde 11 gün, GPS ile 8 saatlik bir pil ömrü var. Ufak model Venu 2S’te ise normalde 11 gün, GPS ile ise 7 saatlik bir pil ömrü getiriyor.

Spotify üzerinden müzik de çalabilen modeller, elbette bağlı telefonların bildirimlerini ve mesajları da üzerine alabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Garmin Venu 2 ve Venu 2S akıllı saat modelleri ileride Türkiye’de de satılacaktır

Modellerin henüz Türkiye fiyatlarını bilmiyoruz. Ancak yurt dışı fiyatları belli olmuş durumda. Yurt dışında iki saat de 399 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

İki saat modeli de alanda devrim yapmıyor ancak özellikle sıkı spor fanlarını çok memnun edecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi telefonlarını tam olarak böyle test ediyor

Paylaş