Heyecan yarattı; Netflix’ten Assassin’s Creed dizisi geliyor

27 Ekim 2020 20:12

Dünyanın en büyük video platformu Netflix, bugün Ubisoft ile kurulan özel ortaklık doğrultusunda büyük bir Assassin’s Creed dizisi duyurusu yaptı.

Daha önce de aktardığımız üzere oyun üzerine kurulmuyor olmasına rağmen kitaptan çok oyundan popülerlik kazanan, ilk sezonu genel olarak çok beğenilen, ikinci sezonu ise gerçekten merakla beklenen The Witcher, Netflix’in oyun tarafına olan ilgisini artırmış gibi görünüyor. Çünkü Ubisoft ortaklığında bir “live-actionAssassin’s Creed dizisi geliyor. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre dizisinin başında Ubisoft’tan Jason Altman ve Danielle Kreinik yer alıyor. Yakında çıkacak yeni AC oyunu Valhalla öncesinde gelen bu duyuru, serinin fanları tarafından oldukça olumlu karşılanmış durumda. Geçtiğimiz yıllarda çıkan filmi genel olarak beğenilmeyen Assassin’s Creed’in yapım aşamasına giren dizisi, Netflix’in The Witcher tecrübesi üzerinden güzel olacaktır yorumları geliyor. En azından şimdilik böyle umut ediliyor. Bu arada Netflix ve Ubisoft’tan başka AC içeriklerinin geleceği de aktarılıyor. Bildiğiniz üzere Netflix’ten Resident Evil serisi de geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix imzalı Assassin’s Creed dizisi merak uyandırırken, The Witcher için 2. sezon çalışmaları devam ediyor

The Witcher, son haftalarda Netflix‘in parça parça gelen fotoğraf paylaşımlarıyla gündemde yer edinmişti. İlk olarak Henry Cavill tarafından canlandırılan Geralt of Rivia‘nın ikinci sezon fotoğraflarını paylaşan Netflix, daha sonra Freya Allan’ın canlandırdığı Ciri karakteri için paylaşım yapmıştı. En son ise karşımızda Anya Chalotra’nın hayat verdiği Vengerberg’lü Yennefer çıkarılmıştı.

İkinci sezon için firma şunları belirtiyor: “Yennefer’in hayatını Sodden Savaşı’nda kaybettiğine inanan Geralt of Rivia, Prenses Cirilla’yı bildiği en güvenli yere, doğduğu eve Kaer Morhen’e getirir. Kıta’nın kralları, elfleri, insanları ve şeytanları onun duvarlarının dışında üstünlük için çabalarken, Cirilla’yı çok daha tehlikeli bir şeyden korumak zorundadır: kızın içinde sahip olduğu gizemli güçten.”

İlginizi Çekebilir

Yapay zeka ile hayat bulan inanılmaz video

Paylaş