iPad için Photoshop uygulamasına eklenen büyük özellik

16 Aralık 2019 17:55

iPad için Photoshop uygulamasına söz verildiği gibi sağlam güncellemeler gelmeye başladı. Uygulama artık seçim konusunda çok daha güçlü durumda.

iPad için Photoshop, geçtiğimiz ay çıktığında birçok özelliğin eksik olmasıyla ciddi eleştiriler almıştı. İşte bu durum yavaş yavaş değişiyor. Mevcut halinde Apple Pencil ile katmanlı PSD desteği sunulan uygulama, biliyorsunuz dokunmatik ekranda rahat kullanıma yönelik özelleştirilmiş bir arayüz taşıyor. Creative Cloud altyapısı sayesinde mobil ile masaüstünü bir araya getiren sürüm, artık gelişmiş “Select Subject” aracına da sahip. Bu araç firmanın Sensei yapay zeka sisteminden güç alıyor ve objeleri seçerek otomatik şekilde fondan ayırabiliyor. Dekupe sürecini çok kolay hale getiren özellik, zorlu objeleri bile ayırma konusunda oldukça başarılı görev yapıyor. Bu arada uygulama için başka yeni özellikler de sunulacak. Söylendiği kadarıyla yeni yılda iPad için Photoshop uygulamasına zor seçimleri kolaylaştıran Refine Edge fırçası, eksikliği çok hissedilen Curves ve Adjustment Layer ayarları gibi çok ciddi özellikler geliyor. Refine Edge entegrasyonu da kazanacak sürüm, fırça hassaslığının değiştirilmesine de imkan tanıyacak. Bunların 2020’de kesin olarak geleceği biliniyor ve fazlası için de hazır olun deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Photoshop şu iPad modellerinde çalışıyor

Yygulama iPad Pro, iPad Pro (12,9-inç), ikinci jenerasyon iPad Pro (10,5-inç), iPad Pro (9,7-inç), beşinci jenerasyon iPad, iPad Mini 4 ve iPad Air 2 modelleriyle kullanılabiliyor. Uygulamanın aylık abonelik ile alınan Creative Cloud aboneliği ile kullanılabildiğini belirtelim.

İlginizi Çekebilir

Google’ın gelişmiş yeni akıllı telefon modeli

Paylaş