iPhone uygulama simgelerini değiştirebileceğiniz uygulama [Video]

20 Ekim 2020 15:28

iOS 14 işletim sistemiyle popüler hale gelen iPhone simgelerini değiştirme süreci için şimdi başka bir yol da çıktı. Bu yol Launch Center Pro uygulaması.

iOS 14 özelinde popüler olan mevcut uygulama değiştirme sürecinde bir olumsuz durum bulunuyor. Hazırlanan bu uygulama simgelerinin uygulamayı açmadan önce Kestirmeler uygulamasını açması gerekiyor. Launch Center Pro uygulaması ise bunu ortadan kaldırıyor. Buradan elde edebileceğiniz uygulama, uygulama simgelerini değiştirme sürecini doğal bir işlem haline getiriyor. İşlemin nasıl yapıldığı ise yukarıdaki videoda açık şekilde anlatılıyor. Genel olarak çok basit olmayan ve ciddi zaman gerektiren işlemci yine de doğru yapıldığı zaman yukarıdaki gibi çok farklı sonuçlar ortaya koyabiliyor. iPhone kullanıcıları Launch Center Pro ile şimdiden harikalar yaratıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone tarafında uygulama simgelerini değiştirmek için aşağıdaki yol da halen kullanılabiliyor

Hatırlamak adına burada ilk olarak Apple’ın resmi “Kestirmeler” uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Daha sonra uygulamayı açtığınız zaman çıkan “İşlem Ekle” butonuna basın. Burada “Uygulamayı Aç” araması yapın hemen altta çıkan “Uygulamayı Aç” işlemine basın. Daha sonra karşınıza çıkan Betik ekranındaki “Seç” ibaresine basın ve açılan listeden simgesini değiştirmek istediğiniz uygulamayı seçin. Daha sonra açılan ekranın sağ üst köşesindeki “…” simgesine basın ve burada en üstten uygulamaya vereceğiniz ismi belirleyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daha sonra “Ana Ekrana Ekle” seçeneğine basın ve ardından açılan sayfadaki “Ana Ekran Adı Ve Simgesi” kısmına gelin. Burada soldaki kutuya basın ve uygulama için istediğiniz simgeyi (İnternette birçok hazır paket var) telefonunuzdan yükleyin, ya da bu uygulama simgesi için bir fotoğraf çekin. Daha sonra sağ üstteki “Ekle” butonuna basın. Hazırladığınız uygulama bu sayede sizin seçtiğiniz simge ile beraber ana ekrana eklenecektir.

İlginizi Çekebilir

Yeni nesil oyun konsolu Play Station 5 ile tanışın

Paylaş