Kia mayıs ayı kampanyasını duyurdu; işte detaylar

05 Mayıs 2022 19:25

Kia Türkiye, tüm ürün gamını içerisine alan mayıs ayı kampanyasında, faiz avantajlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışacak.

2022 ile birlikte Türkiye’deki ürün gamını yenileyen Kia, kullanıcıların dikkatini kampanyalarla da çekmek istiyor. Bir süredir bu tarafta hamleler yapan marka mayıs ayına özel fırsatlar sunuyor. Kampanya çerçevesinde Stonic, Rio, XCeed, Ceed HB, Ceed SW, Sportage, Picanto ve Bongo modellileri değerlendirilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kia mayıs kampanyası detayları

Paylaşılan kampanyanın detaylarına baktığımızda, B segment temsilcisi Rio ile rekabetçi yakıt tüketimiyle C hatchback segmentinin güçlü modellerinden olma iddiasını taşıyan Ceed HB ve Ceed SW 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz fırsatıyla meraklılarıyla buluşuyor. Picanto ve yüksek yük kapasitesi, güçlü motor seçeneği ve aerodinamik yapısıyla KOBİ’lerin vazgeçilmez tercihi Bongo ise 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz ile sunuluyor. Beşinci nesliyle yeniden C SUV segmentine iddialı bir giriş yapan Sportage, tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken XCeed ve B SUV sınıfında dinamik ve ödüllü tasarımıyla farklılaşan Stonic 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz fırsatı ile kullanıcıları bekliyor olacak.

Paylaş