Lego, dönüşebilen Transformers Optimus Prime yaptı

12 Mayıs 2022 15:17

Büyük küçük herkesin sevdiği firmalardan Lego, bugün karşımıza dönüşebilen Transformers Optimus Prime ile çıkış yaptı.

170 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan Lego Transformers Optimus Prime, dönüşebiliyor yani hem araç hem de robot formunda sergilenebiliyor. Dönüşüm sürecinin manuel olarak yapılması gereken yani motorlar ile donatılmayan ürün, 1.508 farklı parçadan oluşuyor ve 19 farklı hareketli eklem noktası ile dönüşüm gerçekleştiriyor. Yukarıdaki galeride de görebileceğiniz üzere gayet güzel tasarlanan Transformers dünyasının efsane lideri, beraberinde sergilemek için özel bir ufak tablet ile geliyor ve silah gibi bazı aksesuarlar da taşıyor. 35 cm yüksekliğinde olan set, 18 yaş üstü için sınıflandırılıyor. Robot formunda tek başına dik konumda durabilen set, uzaktan bakıldığında bir Lego gibi görünmüyor.

Sürpriz olmayacağı üzere resmi lisanslı hazırlanan set, özellikle Transformers ile büyümüş Lego tutkunu kişilerin çok hoşuna gidecek izlenimi oluşturuyor. Lego’nun ürün gamı genel olarak sürekli şekilde büyüyor. Danimarka merkezli firma, her yaştan kişiye hitap etmeyi sürdürüyor. Technic serisiyle her zaman ses getirmeyi başaran şirket, diğer serilerde de tutkunları sevindiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lego Transformers Optimus Prime ileride Türkiye’de de satılacaktır ancak bu konuda şimdilik bir fiyat bilgisi yok. Fakat fiyatın 3 bin TL’yi geçeceği güncel kur üzerinden çok açık durumda. Ürünün resmi sayfasına direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Lego Transformers Optimus Prime yanında bu da ilginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş