Logitech MX Anywhere 3 tanıtıldı; işte fiyat ve özellikleri

21 Eylül 2020 15:00

Logitech bugün ürün gamına yeni bir fare modeli daha ekledi. Ufak boyutlu yeni Logitech MX Anywhere 3 tanıtıldı. İşte detaylar;

Üç farklı renk seçeneğiyle hazırlanan Logitech MX Anywhere 3, hemen her yüzeyde sorunsuz olarak çalışan ve her zaman taşınabilecek bir seçenek konumunda yer alıyor. Bu açıdan özellikle dizüstü sahiplerinin dikkatini çekecek model, firmanın ofis kullanımı için en iyi modeli Mx Master 3‘ten önemli detaylar taşıyor. Manyetik temelli çalışan yeni nesil MagSpeed tekerlek sistemi kullanan fare, bu motorlu teker ile binlerce satır kaydırmayı zahmetsiz şekilde yerine getirebiliyor. Yan tarafında iki adet fiziksel buton yer alan MX Anywhere 3, birden fazla cihaza Bluetooth üzerinden bağlanabiliyor. Aynı zamanda kutusundan bir USB vericisi de çıkan model, sevindirici şekilde şarj için USB-C portunu kullanıyor. Kullanıcılar artık her kablosuz üründe haklı olarak USB-C görmek istiyor. Logitech’e göre normal kullanımda 70 günlük bir pil ömrü sunan fare, elbette butonlarının özelleştirilmesine imkan tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Logitech MX Anywhere 3 genel ihtiyaçlar için güzel bir seçenek konumunda

Türkiye’de de yakında satışta olacak farenin yurt dışı fiyatı 79 dolar seviyesinde yer alıyor. Modelin Windows yanında Mac sistemler için özel bir sürümü de bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

En uygun fiyatlı yeni nesil oyun konsolu

Paylaş