MagSafe destekli AirPods 3’ün fiyatı geriledi; işte kablosuz kulaklığın yeni fiyatı

18 Ocak 2022 14:00

Apple’ın en yeni kablosuz kulaklığı AirPods 3 modelinin fiyatı geriledi. 2.599 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan kulaklık yapılan bir indirimle şu anda 2.399 TL‘ye satılıyor.

AirPods Pro’da aktif gürültü engelleme özelliği yer alırken yeni modelde bu özellik bulunmuyor. Geçtiğimiz ekim ayında lanse edilen kulaklıkta Pro ve AirPods Max’te olduğu gibi H1 çipi mevcut. Hey Siri özelliği sayesinde kullanıcılar mobil cihazlarına ihtiyaç duymadan kulaklığa istedikleri komutları verebiliyor. IPX4 sertifikasına da sahip olan model bu sayede suya karşı da dayanıklı. Kullanılan yeni sürücüler sayesinde selefinden daha iyi bir ses performansı sunan AirPods 3’te adaptif ekolayzır özelliği de var. AirPods Pro tam dolu pille 4.5 saatte kadar kullanım imkanı sunarken (sadece kulaklıklar), yeni model 6 saate kadar pil ömrüne sahip. Şarj kutusuyla birlikte bu süre 30 saate kadar çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AirPods 3, MagSafe destekli şarj kutusuyla geliyor

MagSafe desteği sayesinde kablosuz şarj edilebilen kulaklık, dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses desteği sunuyor. Bu özellik müziklerin çok daha geniş ve daha kaliteli olmasını sağlıyor. Bu özellik iPhone X ve üzeri iPhone modelleriyle uyumlu şekilde çalışıyor. Kablosuz kulaklık 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik pil ömrü vadediyor.

İlginiz Çekebilir

Xiaomi’den çok dikkat çeken konsept

Paylaş