Matrix 4 filminin aksiyon sahneleri yüzünden oluşan zarar

28 Şubat 2020 11:30

Matrix 4 çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Ancak aksiyon dolu sahnelerin çekimleri sırasında bölgede alınan güvenlik önlemlerine karşın bazı hasarlar oluşmuş.

Set sızıntılarıyla karşımıza çıkan Matrix 4, bizi yeniden aksiyon dolu bir maceraya sürükleyecek gibi görünüyor. San Francisco’da çekimleri devam eden film için hayranlar da daha azını beklemiyor. İlk üçlemede yer alan unutulmaz aksiyon sahneleri düşünüldüğünde yeni filmin bu aksiyon sahnelerini bir seviye daha yukarı çıkarması dahi olası. Ancak bu aksiyon sahnelerin çekimleri önlemlere rağmen bazı sıkıntılar yaratıyor. NBC‘nin haberine göre çekimler bölgede bazı binalar için zarara sebep olmuş durumda. Helikopterler, patlamalar, otomobil aksiyonları beyaz perdede boy göstermeye hazırlanırken bölgeye zarar veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Matrix 4 çekimleri sırasında oluşan patlama zararı

Geçtiğimiz günlerde sette gerçekleşen çekimlerde yaşanan patlamanın çevre binaların lambalarına zarar verdiği kaydediliyor. Patlamanın hayli şiddetli olduğu ve lambaların plastik korumalarını erittiği belirtirmiş. Zarar gören ekipmanı değiştiren işçiler 2 bin dolarlık bir değişim yaptıklarını belirtiyor. Zarar film tarafından karşılandığı sürece pek çok vatandaşın çok endişelenmediği belirtiliyor. Tüm önlemler alınsa da çekimler sırasında etrafta hasar yaratabilecek bazı aksilikler yaşanabiliyor.

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’u yeniden bir araya getirecek olan filmde nasıl aksiyon sahneleri göreceğimiz ise merak konusu. Film ekibi büyük sürprizler hazırlıyor gibi görünüyor. Matrix 4 tüm bunları ve daha fazlasını 21 Mayıs 2021‘de vizyona taşımaya hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir

İlkbaharı karşılayan dizi ve filmler; mart ayında Netflix Türkiye’de neler var?

Paylaş