Netflix, Aslı Enver’li Sen Yaşamaya Bak’ı yayınladı [Fragman]

21 Mart 2022 14:00

Türkiye’de içeriklerini genişletmeye devam eden Netflix, Sen Yaşamaya Bak filmini yayınladı. Filmin başrollerinde Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor.

Yönetmenlik koltuğunda Hakan Kırvavaç yer aldığı Netflix imzalı filmin senaryosunu Hakan Bonomo üstlenmiş durumda. Filmin konusundan kısaca söz edelim. 5 aylık ömrü kalan ve bekar bir anne olan Melisa (Aslı Enver) geri kalan hayatında oğlu Can’ı emanet edeceği bir adam bulmayı düşünüyor. Melisa aynı zamanda aşık olmak da istiyor. Oğluyla bir arkadaş gibi eğlenen Melisa’nın yolu Fırat (Kaan Urgancıoğlu) ile kesişiyor. Bu adamın doğru adam olup olmadığı Melisa’nın duygularına kalıyor. 1 saat 45 dakika süren filmde Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu haricinde Mert Ege Ak, Ezgi Şenler, Birce İrem ve daha bir çok isim yer alıyor. Film için hazırlanan fragmanı haberin devamında izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix yeni Türk yapımlarını daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor

Cem Yılmaz’ın yeni projesi Erşan Kuneri de çok yakında Netflix’te yayınlanacak. Dizinin bu yıl izleyicilerle buluşması bekleniyor. Cem Yılmaz’ın başrolde olduğu dizide ünlü oyuncuya Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar eşlik ediyor. Dizi, 1975 ve 1978 yılları arasında Erşan Kuneri’nin hayatını konu alıyor. Netflix’in önümüzdeki aylarda sunacağı yeni Türk içeriklerini de merakla bekliyoruz.

İlgili video

Sen Yaşamaya Bak fragmanı

Paylaş