Netflix, The Witcher ikinci sezondan Yennefer fotoğrafı paylaştı

07 Ekim 2020 16:24

Netflix imzalı en popüler yapımlardan birisi haline gelen The Witcher için ikinci sezon fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Bu sefer Anya Chalotra karşımızda.

Daha önce de aktardığımız üzere oyun üzerine kurulmuyor olmasına rağmen kitaptan çok oyundan popülerlik kazanan, ilk sezonu genel olarak çok beğenilen, ikinci sezonu ise gerçekten merakla beklenen The Witcher, son günlerde Netflix‘in parça parça gelen fotoğraf paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. İlk olarak Henry Cavill tarafından canlandırılan Geralt of Rivia‘nın ikinci sezon fotoğraflarını paylaşan Netflix, dün Freya Allan’ın canlandırdığı Ciri karakteri için paylaşım yapmıştı. Şimdi ise karşımızda Anya Chalotra’nın hayat verdiği Vengerberg’lü Yennefer yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Witcher’ın ikinci sezonu için yapılan açıklama ise şöyle:

Yennefer’in hayatını Sodden Savaşı’nda kaybettiğine inanan Geralt of Rivia, Prenses Cirilla’yı bildiği en güvenli yere, doğduğu eve Kaer Morhen’e getirir. Kıta’nın kralları, elfleri, insanları ve şeytanları onun duvarlarının dışında üstünlük için çabalarken, Cirilla’yı çok daha tehlikeli bir şeyden korumak zorundadır: kızın içinde sahip olduğu gizemli güçten.

Netflix’in halen ilk sezonu izlemeyenler için The Witcher dizisi hakkındaki açıklaması şöyle:

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan dizi destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

İlgili Video

Paylaş