Nolan’ın son filmi Tenet’ın son fragmanı yayında [Video]

24 Ağustos 2020 10:30

Geçtiğimiz haber sizlere merakla beklenen Tenet filmiyle ilgili üzücü bir haber paylaşmıştık. Paylaştığımız bu haberin ardından Tenet filminin son fragmanı paylaşıldı.

26 Ağustos’ta Türkiye’de vizyona girecek filmin tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle vizyon tarihinin süresiz olarak ertelendiği ifade edilmişti. Koronavirüs salgını sebebiyle sinema salonlarının halen kapalı olması Warner Bros. şirketinin bu kararı almasında etkili görünmüştü. Tenet’ın 2021 yılında vizyona gireceği iddia edilse de sonrasında filmin ağustos ayında yayınlanacağı açıklandı.  Bizim de merakla beklediğimiz filmin vizyonda başarılı olması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tenet filmi için geri sayım başladı

Batman serisi, Inception ve Interstellar filmleriyle otoriteler tarafından tam not alan Nolan yeni filmiyle de iddialı geliyor. Filmin başrolünde John David Washington karşımıza çıkıyor. Washington’a da Batman filminde başrolde izleyeceğimiz Robert Pattinson eşlik ediyor. Sürükleyici sahneleriyle izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanan Tenet’ın casusluk odaklı bir film olacağını belirtiliyor. Tenet isimli filmde biraz önce belirttiğimiz oyuncular dışında Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clemence Poésy, Dimple Kapadia ve Michael Caine gibi ünlü isimler de yer alıyor. Filmi izleyen bazı eleştirmenler filmi çok beğenirken bazı eleştirmenler ise filmi beğenmediğini söylüyor. Nolan’ın bugüne kadarki en iddialı projelerinden biri olduğunu belirttiği Tenet, izleyiciler tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise filmin vizyona girdikten sonra belli olacak.  LOG ekibi olarak bizim de merakla beklediğimiz filmin fragmanını haberin girişinden izleyebilirsiniz.

Paylaş