Oyun telefonu Xiaomi Black Shark 2 için beklenen haber

18 Ekim 2018 17:45

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan poster doğru çıktı. Merak edilen oyun telefonu Xiaomi Black Shark 2 için sadece beş gün kaldı.

Xiaomi Black Shark 2 için geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir poster, modelin 23 Ekim tarihinde tanıtılacağını gösteriyordu. İşte bu tarih bugün itibariyle kesinleşti. Yine bir poster ile duyurulan lansman tarihi, modelle tanışmamıza sadece beş gün kaldığını gösteriyor. Global ve bağlantılı olarak Türkiye’de de satışa çıkacağını düşündüğümüz telefon, biliyorsunuz Black Shark’ın üzerine geliyor. Bir oyun telefonu olan Xiaomi Black Shark 2, tasarımsal olarak Black Shark‘a oldukça benziyor. İlk modelden farklı olarak dikey konumlandırılan çiftli arka kamera ile gelen telefon, yanlarında yer alan LED aydınlatma sistemiyle dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Black Shark 2 daha önceki bilgiler ise şöyle

5,99 inç çentikli ekranında 2160×1080 piksel çözünürlük sunacak telefon, parmak izi sensörünü ilk model gibi önde değil arkasında taşıyor. Telefon gücünü ise yine özel sıvı soğutma sistemiyle desteklenen Snapdragon 845 işlemciden ve 8 GB RAM‘den alıyor. Yayımlanan Geekbench testine Android 8.1 Oreo ile giren modelin, çıkıştan sonra güncel sürüm Android 9.0 Pie‘a da geçeceği tahmin ediliyor. Bu donanım altyapısıyla telefon Geekbench’in tek çekirdek testinden 2.403 puan, çok çekirdek bölümünden ise 8.389 puan alıyor. Performans konusunda ilk modelden çok daha iyi olmayan cihaz, resmi kayıtlarda 4.000 mAh pil ile görünüyor.

İlgili Video

Telefonu çalışırken gösteren en net video

Paylaş