Renkleriyle dikkat çeken kablosuz kulaklık: Logitech G733

25 Ağustos 2020 13:30

Logitech, ürün gamını büyütmeye devam ediyor. Firma bu sefer renkleriyle dikkat çeken kablosuz kulaklık Logitech G733 ile karşımızda.

Direkt olarak yayıncılığa odaklanan oyuncular için tasarlanan Logitech G733, gerçekten modern bir tasarıma sahip ve dört farklı renkte buradan satın alınabiliyor. Kısa süre içerisinde Türkiye’de de satılacağını düşündüğümüz ürün, sürpriz olmadığı üzere RGB aydınlatmaya sahip ve kafa üstü formunda. Yerleşik mikrofonuyla oyun içi iletişimi mümkün kılan G733, firma tarafından açıklandığı kadarıyla 278 gram ağırlığında. USB-C üzerinden şarj edilen ve tek şarjla tam 29 saatlik bir pil ömrü sunan ürün, 2.4GHz Lightspeed USB alıcı ile gecikmesiz bir performans gösteriyor deniyor. PC yanında PS4 uyumu da olan kablosuz kulaklık, DTS X 2.0 sanal surround desteğini de beraberinde getiriyor. Modelin fiyatı ise 130 dolar seviyesinde karşımıza çıkıyor. Bu model yeni Logitech G Color Collection‘ın bir parçası konumunda yer alıyor. Bu koleksiyonda oyunculara özel renkli klavye ve fareler de yer alıyor.

G733 için çok heyecanlı olduklarını vurgulayan Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Oyun, günbegün hayatımızın daha büyük bir parçası haline geliyor. Ekipmanlar ise e-sporda başarılı olmanın en önemli faktörlerinden biri. Oyun sektöründe tüm dünyadaki değişimi, trendleri yakından takip ederek yüksek performanslı oyuncu ekipmanları üretmeye devam ediyoruz. Logitech G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı da oyuncuların herhangi bir kablo ya da kısıtlayıcı faktör olmaksızın ihtiyaç duydukları performans, iletişim ve konforu sağlıyor.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Logitech G733 öncesinde Pro X Lightspeed kablosuz kulaklık gelmişti

Bu tarafta oyunculara sunduğu seçenekleri ciddi şekilde artıran firma, kısa süre önce ayrıca gerçeğe en yakın deneyimi getiren direksiyon seti G923’ü de resmi olarak tanıtmıştı. Son dönemde art arda duyurular yapan firma, satın aldığı yan firmalar ile çevre birimleri konusunda dünyanın en büyük ismi konumunda yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Ev işlerine yardımcı ilginç robot

Paylaş