Samsung Galaxy A03 Türkiye’de satışa sunuldu

08 Ağustos 2022 11:43

Samsung Galaxy A03 Türkiye’de satışa sunuldu. Türkiye pazarına nispeten uygun fiyatlı bir seçenek daha ekledi.

4 GB RAM + 64 GB depolamalı sürümü Türkiye’de 3.700 TL‘ye satılan ve bu fiyatla günümüz şartlarında “uygun fiyatlı seçenekler” arasına giriş yapan temel ihtiyaçlara yönelik Samsung Galaxy A03, damla çentikli bir tasarıma sahip ve Türkiye’de siyah ile mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. Teknik olarak baktığımız zaman telefon 6,5 inç HD+ ekrana, 5 megapiksel selfie kamerasına, 48 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik olmak üzere çiftli arka kameraya ve 5.000 mAh pile sahip. Galaxy A02’nin yerini alan Galaxy A03, gücünü ismi verilmeyen sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor.

Model hakkında Samsung Türkiye kendisi şu özeti geçiyor: “Samsung, ileri teknoloji özellikleriyle mükemmel mobil deneyimi herkes için uygun fiyatla sunan Galaxy A03’ü tanıttı. 6.5” HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, geniş ekranıyla videoları ve canlı yayınları rahatlıkla izleyebilme ve oyun oynama imkânı sunuyor. 48 MP yüksek çözünürlüklü ana kamerası ve 2 MP derinlik kamerasıyla en iyi görselleri her an yakalamaya fırsat sunuyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu arada bir “Samsung’dan Galaxy A03 alacaklara SmartTag hediye!” kampanyası düzenleniyor. Samsung Türkiye bu konuda şunu aktarıyor: “Samsung, 15 Ağustos’a (23:59) kadar geçerli SmartTag hediye kampanyası kapsamında; Galaxy A03 alanlara SmartTag hediye ediyor. Samsung’un hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu takip cihazı Galaxy SmartTag, Bluetooth Düşük Enerji (BLE), geniş paylaşım ağı (UWB), artırılmış gerçeklik (AR) gibi teknolojileri destekliyor.”

Samsung Galaxy A03 modelinden çok bu ilginizi çekebilir: Triumph TE-1 elektrikli motosiklet modeli

Paylaş