Samsung Galaxy Buds2 Pro için de tasarımda sürpriz kalmadı

05 Ağustos 2022 11:28

Çok yakında resmi olarak lanse edilecek kablosuz kulaklık modeli Samsung Galaxy Buds2 Pro için tasarım tamamen sızdırılmış durumda.

10 Ağustos tarihli Samsung Unpacked 2022 etkinliği için sızıntılar sürüyor. Bu etkinlikte tanıtılacak ürünlerden birisi olan Samsung Galaxy Buds2 Pro kablosuz kulaklık, Evan Blass’ın son sızıntısı ile göründüğü üzere yukarıdaki tasarımı taşıyor. Üç farklı renkte hazırlanan kablosuz kulaklık, kulak içi formunu benimsiyor ve tasarımsal açıdan büyük bir sürpriz ortaya koymuyor. Teknik tarafta 24-bit ses desteğiyle geleceği aktarılan Galaxy Buds2 Pro, suya karşı ciddi seviye dayanıklılık sunan IPX7 sertifikasını taşıyor ve 360 derece ses desteğini de beraberinde getiriyor. 10mm sürücüler üzerine kurulan yeni Pro, daha önce konuşan bir kaynağa göre tek şarjla 8 saat kullanım süresi sunabiliyor. ANC yani aktif gürültü engelleme taşıyan ve burada “akıllı” bir altyapı da getiren gelişmiş kablosuz kulaklık, şimdilik biraz büyük gibi duran hazne ile beraber 29 saate kadar kullanım süresi sunacak.

Bağlantı tarafında Bluetooth 5.3 kullanacak model, elbette Türkiye’de de satılacak. Geçtiğimiz hafta yapılan bir sızıntıya göre Avrupa’da 229 euro satış fiyatına sahip olacak ürün, bu fiyat üzerinden Türkiye’de tam 5 bin TL’yi geçebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aynı etkinlikte karşımıza Samsung Galaxy Z Fold4 ile Galaxy Z Flip4 katlanabilir telefonlar ve Samsung Galaxy Watch5 ile Galaxy Watch5 Pro akıllı saat modellerinin çıkarılacağını da belirtelim.

Samsung Galaxy Buds2 Pro ve fazlası yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Paylaş